Japati tina boquería, ku Jordi Basté sareng Marc Artigau

the-pigeons-of-the-boquería

Nulis ku opat panangan kedah janten pangalaman anu pikaresepeun. Ngulang deui mangrupikeun tanda yén hal éta, salian ti jalan anu hadé dina téknis, dilaksanakeun sacara luar biasa ku anu gaduh dua pasang leungeun. Kuring ngarujuk, tangtosna, ka Jordi Basté sareng Marc Artigau. Masing-masing…

baca leuwih

Hiji lalaki ragrag, ku Jordi Basté sareng Marc Artigau

Sagala kagabung kana dunya sastra pantes disambut. Komo deui upami éta mangrupikeun panyidik ​​énggal anu kersa nawiskeun kami kasus-kasus énggal anu matak resep kana jinis pulisi. Panaliti anu dimaksud disebut Albert Martínez, sareng dina perwatakanana anjeunna nyoko kana peran James Bond dina ...

baca leuwih