The Fires of Autumn, ku Irène Némirovsky

Mangsa gugur

Karya anu dipulihkeun pikeun sabab pustaka anu jero Irene Nemirovsky, anu parantos mitis panulis literatur dunya. Novel ku panulis parantos dikonsolidasi dina perdagangan, dimuat ku éta transendensi tina karya anu teu pernah tiasa dipidangkeun kusabab tungtung nasib anu ngantosan dirina ...

baca leuwih

3 buku anu pangsaéna ku Irène Némirovsky

Éropa dina satengah mimiti abad ka-XNUMX janten skenario paling parah pikeun kulawarga Yahudi sapertos Irène Némirovsky. Antara pengasingan sareng hiber anu teras-terasan tina rasa benci, bakal salamet teras-terasan jalan. Komo dina kasus Némirovsky ...

baca leuwih