Dina Ngajalankeun, ku Harlan Coben

Dina Ngajalankeun, ku Harlan Coben

Panulis Amérika Harlan Coben mangrupikeun jalma anu paling nyimpulkeun pulisi nganggo warna hideung, kasurupan ku jinis pangirangan anu ngalibatkeun pamaca dina resolusi plot. Janten salah sahiji novel na sok mastikeun yén campuran anu tiasa ngayakinkeun sadaya jinis pamiarsa dina ...

baca leuwih

3 buku terbaik ku Harlan Coben

Bewara pikeun pengunjung ngalangkungan Netflix pikeun "Anu polos." Henteu, kuring henteu milih novél Harlan Coben éta. Anu mangrupikeun warta anu saé kusabab aya hal anu langkung saé ... Host tina panulis Amérika anu akar Yahudi réngsé ku genius hébat mimitian ti Philip Roth dugi ka Isaac Asimov, ...

baca leuwih