3 buku terbaik ku Elvira Navarro

Buku ku Elvira Navarro

Éta panasaran kumaha sababaraha buku fiksi, anu henteu tiasa diwatesan ku hiji genre anu khusus, akhirna dilabélan salaku karya sastra biasa. A disservice dilakukeun ka noir atanapi fiksi sajarah upami aranjeunna henteu tiasa dianggap novél sastra. Tapi leres ogé yén nalika hiji ...

baca leuwih

Pulo kelenci, ku Elvira Navarro

Unggal panulis carita pondok anu hébat henteu pernah hirup di tempat carita pondok, alam semesta diwatesan dina rohangan tapi kondusif pikeun presentasi anu paling henteu aya tungtungna. Panulis ngora anu hébat ayeuna ogé, sarimbag sareng Elvira Navarro, sapertos Samanta Schweblin ti Argentina, terang pisan ieu. Dina buku anyar ieu ku ...

baca leuwih