Abdi henteu pernah, ku Eduardo Soto Trillo

buku-i-pernah

Akhir-akhir ieu kuring mendakan dina pidangan sastra Spanyol mangrupikeun jinis anyar dina Thriller anu langkung umum. Éta ngeunaan hiji suspense intim anu langkung raket patalina sareng yurisdiksi internal karakter, kalayan koper paling pribadi tina sababaraha protagonis anu salamet jaman baheula dina jaman ayeuna ...

baca leuwih