Buku Dror Mishani anu pangsaéna

Buku Dror Mishani

Sugan kusabab pamikiran anu aheng tina hiji jinis hideung Israél, mendakan Dror Mishani bahkan langkung narik sareng adiktif. Nalika karyana dugi ka Spanyol, urang bakal mendakan sadaya gedena pangarang ti sisi sanés Laut Tengah anu, dina hal skénario, kadang-kadang ngingetkeun ...

baca leuwih

buku pangalusna ku Dror Mishani

Sareng dimana jalma tiasa ngarepkeun yén jinis hideung, atanapi pulisi komo fiksi spionase tiasa mendakan buaian sareng rezeki, tétéla éta sanés anu paling khas. Maksad abdi urang Israél sareng nagara dijantenkeun pusatna sadayana geopolitik, ekonomi sareng ...

baca leuwih