Pahlawan Frontier, ku Dave Eggers

buku-pahlawan-de-la-frontera

Saatos maca novel jalan gaya Spanyol: Tierra de campos, ku David Trueba, urang ngaluncat ka plot-plot sanésna dina roda Héroes de la frontera. Tanpa diragukeun, jinis carita sapertos ieu mangrupikeun kasuksésan anu lengkep upami ngeunaan lagu sareng anu maca. Jamanana ...

Baca leuwih

kasalahan: Taya niron