3 buku Cormac McCarthy pangsaéna

panulis-cormac-mccarthy

Sipat Hermetik sareng rada masihan penampilan sosial, Cormac McCarthy mingpin literaturna dina jalur anu béda pisan, tétéla didorong ku wasiat anu kuat pikeun nyaritakeun salah sahiji carita anu ujug-ujug katémbong dina kasadaran panyipta tina sagala jinis manifestasi. Artistik . Voucher,…

baca leuwih