Top 3 Cormac McCarthy Buku

Buku Cormac McCarthy

Kalawan karakter hermetic sarta rada saeutik dibikeun ka appearances sosial, Cormac McCarthy ngabalukarkeun sastra na sapanjang jalur pisan béda, tétéla disetir ku teguh bakal ngabejaan salah sahiji jalma carita anu muncul dumadakan nganiaya nurani nu pencipta sagala jenis manifestasi. . Ngadamel…

Baca leuwih