The Great lantera, ku Maria Konnikova

Buku lantera Ageung

Panulis sateuacan anjeunna pamuter poker, María Konnikova sumping ka buruan permainan kartu tina dorongan unggal narator anu hoyong ngadeukeutan setting naratif anu anyar pikeun nyerep kontéksna. Kami nambahan masalah gelar doktor dina psikologi sareng kami mendakan versi canggih tina Pelayo ...

baca leuwih

Dina Waktu sareng Cai, ku Andri Snaer Magnason

Éta penting pisan pikeun nyanghareupan cara séjén pikeun nyicingan planét ieu, teu aya mamang. Lalampahan urang ngalangkungan dunya ditandaan ku landmark salaku simbol sabab teu kedah upami urang niténan kasetaraan waktos urang sareng kosmos. Janten henteu penting sareng sanggup ngarobah sagalana. Bumi bakal salamet sareng urang bakal ...

baca leuwih

Extraterrestrial, ku Avi Loeb

Judul lengkepna nyaéta "Extraterrestrial: Humanity dina tanda mimiti kahirupan calakan saluareun Bumi" sareng kedah dibaca sahenteuna dua kali pikeun nganggap pentingna pernyataan sapertos kitu. Saatos ratusan novel, pilem, ubar psikotropika sareng rahasia NASA top, sigana mah ...

baca leuwih

Ancaman Maut, ku Michael T. Osterholm

Buku kenabian anu munggaran ngingetkeun ngalawan krisis coronavirus. Buku ieu, ditulis ku salah saurang ahli terkemuka di dunya ngeunaan epidemiology, diantisipasi undak-usuk pandemi anu nyerang planet ieu. Édisi anu diperbarui ieu kalebet prolog anu krisis ...

baca leuwih

Matematika sareng Judi, ku John Haigh

Matematika sareng, khususna, statistik, parantos janten dua tina mata pelajaran anu nyababkeun nyeri sirah panglobana dina murid sadaya waktos, tapi éta disiplin dasar pikeun nyandak kaputusan. Manusa sanés spésiés khusus hadiah pikeun analisa ageung ...

baca leuwih

kasalahan: Taya niron