Getih dina Salju, ku Jo Nesbo

Getih dina Salju, ku Jo Nesbo
buku klik

Tina serbaguna Jo nesbo Anjeun tiasa ngaharepkeun yén parobihan régistrasi antara sagasna sareng novel mandiri na, mangrupikeun alternatip anu panulis Norwegia ngatur parobihan pokus sareng ngabahas sababaraha jinis plot sareng karakter na.

Dina kasempetan ieu kami ninggalkeun Harry Hole sareng angkat cicing sareng Olav, karakter anu langkung teu raoseun dina padamelan na salaku lalaki hit anu nawar pangluhurna. Anu paling parah sareng anu paling saé nyaéta pangwangunan karakter ieu, matak narik ati, nyaéta aroma jalma anu bijaksana, karasa, balik tina sagala hal, anu tiasa ngantep dirina méwah campur dina kahirupan sareng pati salaku utusan ilahi atanapi diabétis.

Kalayan getih tiis sareng kayakinan jalma anu nangtung dina alas aneh tina psychopathy, Olav mangrupikeun pangsaéna sareng ngeureunkeun naon waé anu dipénta ku bosna, tanpa pitunjuk, tanpa kamungkinan benang pikeun narik nepi ka Daniel Hoffmann, bos anu jahat anu ngajalankeun pasar hideung pikeun sadayana Oslo.

Kumaha carana tiasa sanés, janten sapertos anjeunna, pikeun nangan kaayaan stoicism tina penjahat paling tiis, Olav nempatkeun sagala émosi na kumisan, dugi anjeunna minuhan awéwé impianana. Tapi aya dua masalah. Anu mimiti nyaéta Corina Hoffmann, pamajikan bosna. Kadua nyaéta misi anyar Olav nyaéta maéhan anjeunna.

Getih dina salju éta mangrupikeun novel anu bénten pisan sareng anu parantos dibaca ku Jo Nesbø dugi ka ayeuna. Sadayana, éksplorasi kahoyong pikeun panebusan ieu panginten mangrupikeun salah sahiji bukuna anu paling déwasa sareng pribadi, anu mana anjeunna tiasa terang nerapkeun pelajaran anu diajar sareng Jim Thompson y Knut Hamsun.

Anjeun ayeuna tiasa mésér novél «Getih dina Salju», buku ku Jo Nesbo, di dieu:

Ninggalkeun comment hiji

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.