Kuda Trojan 12. Betlehem

Belén. Kuda Trojan 12

Don Juan José Benítez terang kumaha ngalungkeun pisto sapertos anu sanés. Runtuyan Trojan Horse-Na pantes pikeun intelijen anu unggul dina zat, wujud, sareng pamasaran. Kanyataan jeung fiksi ngawangun hiji ranté teu bisa dipisahkeun nu ngalir kalayan tiap installment kawas tarian DNA nyirian nasib péngkolan. Y…

Baca leuwih

Ibu-ibu, ku Carmen Mola

Ibu-ibu, ku Carmen Mola

Momen putusan ahir sumping pikeun Carmen Mola. Naha anjeunna bakal nuturkeun jalan kasuksesan atanapi bakal pengikutna ngantunkeun anjeunna saatos tilu sirahna kapanggih? Atawa…, sabalikna, bakal sagala noise dijieun ku asal atawa henteu ti tilu pangarang balik pseudonym dina…

Baca leuwih

All Summers End, ku Beñat Miranda

kabéh summers tungtung

Irlandia mercayakeun usum panasna ka Teluk Stream anu tiasa ngahontal éta lintang Inggris, sapertos spéktrum laut anu anéh, kalayan suhu anu langkung saé tibatan daérah sanés di daérah éta. Tapi ulah salah, yén usum panas Irlandia ogé ngagaduhan sisi poékna di antara kehijauan anu teu aya…

Baca leuwih

Seuneu Phocaea, tina Lorenzo Silva

Seuneu Phocaea, tina Lorenzo Silva

Aya mangsana kréatipitas pangarang téh dileupaskeun. keur alus tina Lorenzo Silva masihan anjeunna kasempetan pikeun nampilkeun novelties tina fiksi sajarah, karangan, novel kajahatan jeung karya kolaborasi memorable séjén kayaning novél opat leungeun panganyarna na kalawan Noemi Trujillo. Tapi teu pernah nyeri pikeun cageur ...

Baca leuwih

Situs, ku Luis Montero Manglano

Situs, ku Luis Montero

Saha anu nyarios yén genre petualangan maot? Éta ngan ukur masalah pangarang sapertos Luis Montero ngadeukeutan éta kalayan katenangan khususna ku kituna urang sadayana tiasa mikirkeun deui yén aya sakedik anu tiasa dipanggihan di dunya ieu sareng naon anu kedah diusahakeun. Aya salawasna…

Baca leuwih

Sagalana kaduruk, ku Juan Gómez-Jurado

novél Sagalana nundutan Gómez Jurado

Ngadeukeutan durukan spontan jeung panas dijieun gelombang panas saméméh waktu, ieu «Sagala nundutan» ku Juan Gómez-Jurado datang ka suffocate brains urang komo leuwih jeung salah sahiji plot multi-sided na. Kusabab naon anu dilakukeun ku pangarang ieu nyaéta pikeun masihan protagonis kabagi kana plot na. Henteu aya anu langkung saé pikeun ieu ...

Baca leuwih

Lazarillo de Tormes, carita saeutik hébat

Buku Lazarillo de Tormes

Kanyataan yén éta novél anonim tiasa ngabébaskeun pangarangna tina tinjauan ringkesan sareng sénsor dina waktosna. Kusabab diterbitkeun deui dina 1554, "Kahirupan Lazarillo de Tormes jeung fortunes na adversities-Na", sakumaha eta disebut dina judul lengkep na, kungsi ...

Baca leuwih

La Costa de las Piedras, novel petualangan di Mallorca

Basisir Batu, ku Alejandro Bosch

Novel petualangan anu sumping ka urang dina nami samaran Alejandro Bosch, sigana bakal ngeureunkeun titik misteri anu ngabahekeun plot. Kusabab carita nyokot kaluar tina komponén magnét miboga sagala petualangan dumasar kana enigma sajarah. Disajikeun pikeun kasempetan éta dina warna anu beunghar sareng…

Baca leuwih

Plot ku Jean Hanff Korelitz

Plot ku Korelitz

A rampog dina rampog a. Kalayan kecap sanésna, kuring henteu hoyong nyarios yén Jean Hanff Korelitz parantos maling ti Joel Dicker bagian tina hakekat naratif na ti éta Harry Quebert anu ogé maok haté urang. Tapi kabeneran tematik gaduh titik anu saé pikeun kabeneran antara kanyataan ...

Baca leuwih

Langit Biru, ku daria Bignardi

Bignardi Blue Sky

Geus sababaraha waktu ti patah hati ninggalkeun romantisme pikeun janjian di psikiater, kawas unggal putra tatangga. Narrating yén patah hati atah nyandak dimensi sejen dina leungeun daria Bignardi. Kusabab éta ngeunaan ngaleungitkeun kasangsaraan anu aranjeunna tinggalkeun dina kasepian tiis sateuacan Alam Semesta anu…

Baca leuwih

kasalahan: Taya niron