Kasucian, ku Garth Greenwell

Aya panulis anu henteu nampilkeun paméré na hal anyar dina novel Sabalikna, aranjeunna masihan pangiriman kahirupan anyar, puisi anu pikasieuneun dina prosa, ku bau na nanah, kalayan sagala jinis anu disiram sapertos dikaluarkeun, getih atanapi kesang. Nya éta kasus saurang Garth Greenwell anu henteu kabawa ku arus laris kusabab anjeunna parantos cekap ngadamel laris na nyalira dina hakna nyalira.

Éta mangrupikeun premis kaaslian, sanés milari jinisna tapi ngadamel jinisna. Ieu kumaha kaaslianana tungtungna jual, sanaos hanjakalna dina sadaya kasus seueur pangarang asli dina kreativitasna. Tapi janten conto pikeun sadaya jalma anu masih aya di jalan milari nasibna, pikeun jalma anu bakal putus asa sareng nyerah sareng pikeun anu ogé bakal ngagaduhan bagian tina transcendence.

Kusabab hehehehe jelema resep Garth greenwell aranjeunna panulis mangsa anu ngegel kulit anjeun dugi ka bau logam tina getih; dugi ka nyeri anu dugi ka lapisan terakhir dermis. Maca ogé éta (atanapi kedahna salaku titik awal), asa di luhur sadayana, empati dugi ka lieur atanapi syahwat. Coba éta dina novel anyar ieu.

Sinopsis

Di kota Sofia anjeun tiasa narik napas anu démokrasi dina démokrasi anu nembé dileupaskeun. Murid ngora parade ngalangkungan jalan-jalanna ku lagu sareng proklamasi pikeun nalukkeun kabebasan anyar, sedengkeun gedong sosialis baheula lalaunan buruk. Ditengah suasana anu saé ieu, Garth Greenwell nyuarakeun profésor Amérika anu parantos suksés ngajantenkeun Bulgaria bumi na.

Dina awal novél, protagonis urang nembé pisah sareng R., hiji-hijina lalaki anu anjeunna kantos resep ku perasaan murni anu anjeunna bahkan henteu nyangka. Dina tahap anyar ieu hirupna, runtuyan pendak sareng murid, panulis sanés sapertos anjeunna atanapi pencinta sporadis ngungkabkeun bentuk karukunan, kakuatan sareng kahoyong anu anyar anu bakal nyanghareupan dirina ku parut na.

Novel kadua anu dikéngingkeun Greenwell tiasa dibaca sapertos buku carita atanapi simfoni hipu dina tilu gerakan. Kalayan prosa sensual sareng detil na, Greenwell berhasil néwak dina kertas dialék érotis érotis sareng kahoyong dina téks kakuatan anu luar biasa, ngahijikeun jabatanana salaku salah sahiji panulis anu paling nalungtik sumber cai alam anu rumit.

Anjeun ayeuna tiasa mésér novel "Purity", karya Garth Greenwell, di dieu:

KLIK BUKU

Ninggalkeun comment hiji

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.