Kawijakan Cookies

1. perkenalan

Luyu sareng katangtuan pasal 22.2 UU 34/2002, 11 Juli ngeunaan Layanan Masyarakat Informasi sareng Dagang Éléktronik, Pamilik nginpokeun ka anjeun yén halaman wéb ieu nganggo cookies, ogé kabijakan ngumpulkeun sareng perawatanana. .

2. Naon ari cookies?

Cookie mangrupikeun file saderhana leutik anu dikirim sareng halaman wéb ieu sareng panyungsi anjeun Cookie mangrupikeun file anu diunduh kana komputer nalika anjeun ngalebetkeun halaman wéb anu tangtu. Cookies ngamungkinkeun hiji halaman wéb, diantarana, pikeun nyimpen sareng nyandak inpormasi ngeunaan kabiasaan browsing anjeun sareng, gumantung kana inpormasi anu dikandungna sareng cara anjeun ngagunakeun alat anjeun, aranjeunna tiasa dianggo pikeun ngaidentipikasi anjeun.

3. Jenis cookies dipaké

Situs www.juanherranz.com nganggo jinis cookies ieu:

  • Analisis cookies: Éta anu, anu dirawat kalayan hadé ku halaman wéb atanapi ku pihak katilu, ngamungkinkeun jumlah pangguna diitung sahingga ngalaksanakeun pangukuran statistik sareng analisis panggunaan anu dilakukeun ku pangguna wéb. Pikeun ieu, navigasi anu anjeun lakukeun dina halaman wéb ieu dianalisis supados tiasa ningkatkeun.
  • Cookie pihak-katilu: Situs wéb ieu nganggo jasa Google Adsense anu tiasa masang cookies pikeun tujuan pariwara.

4. aktivasina, dinonaktipkeun sareng ngaleungitkeun cookies

Anjeun tiasa nampi, meungpeuk atanapi ngahapus cookies anu dipasang dina komputer anjeun ku ngonpigurasikeun pilihan panyungsi anjeun. Dina tautan di handap ieu anjeun bakal mendakan petunjuk pikeun ngaktipkeun atanapi nganonaktipkeun cookies dina panyungsi anu paling umum.

5. Perhatosan ngeunaan mupus cookies

Anjeun tiasa ngahapus sareng meungpeuk cookies tina halaman wéb ieu, tapi bagian tina situs éta moal jalanna leres atanapi kualitasna tiasa kapangaruhan.

6. Rincian kontak

Pikeun patarosan sareng / atanapi koméntar ngeunaan kawijakan cookie kami, mangga ngahubungi kami:

Juan Herranz
surélék: juanherranzperez@gmail.com

kasalahan: Taya niron