Plot ku Jean Hanff Korelitz

A rampog dina rampog. Maksud kuring, kuring henteu hoyong nyarios yén Jean Hanff Korelitz maling Joel dicker bagian tina hakekat naratif na yén Harry Quebert anu persis ogé maok haté urang. Tapi kabeneran tematik gaduh titik anu saé pikeun kabeneran antara kanyataan sareng fiksi sabab duanana plot nyandak urang antara bangbarung ngeunaan nyalahgunakeun karya anu katimu ku batur, kalebet hideung ...

The Harry Quebert sual disebut waktos Jake. Ngan yén masa depan naratifna langkung nunjuk ka Markus anu hoyong kamulyaan panulis anu kasohor di dunya. Tapi tangtosna, teu aya kasuksésan tanpa invoices nalika salah sahiji sakabéh nu boga karya dibere. Sareng Jake henteu jauh…

Tapi…., sareng ieu mangrupikeun bagian anu saé, sapertos nalika genre naratif énggal dibuka berkat imajinasi sababaraha jenius, Korelitz sanggup ngenalkeun cabang-cabang énggal, ideu anu langkung seger, langkung seueur novelty anu teu kaduga. Kawas salah sahiji conjurers anu nipu kami, pangarang ieu teu ninggalkeun clues kawas Dicker kalawan flashbacks ngulang nya. Dina kasus Korelitz, sadayana konsentrasi kana implosion intuited tapi henteu pernah dikalibrasi dina sadaya ukuran akhirna.

Nalika panulis ngora maot sateuacan ngalengkepan novel kahijina, guruna, novelis anu gagal, mutuskeun pikeun neraskeun plot. Buku anu hasilna mangrupikeun kasuksésan anu luar biasa. Tapi kumaha upami batur terang? Sareng upami impostor henteu tiasa terang saha anu anjeunna urus, anjeunna résiko anu langkung parah tibatan kaleungitan karirna.

Jacob Finch Bonner mangrupikeun panulis ngora anu ngajangjikeun anu novél kahijina mangrupikeun kasuksésan anu terhormat. Dinten, anjeunna ngajar di program nulis katilu-rate na berjuang pikeun ngajaga naon saeutik martabat anjeunna geus ditinggalkeun; anjeunna teu nyerat, sumawona diterbitkeun, nanaon santun dina taun.

Nalika Evan Parker, muridna anu paling sombong, nyarioskeun ka Jake yén anjeunna henteu peryogi bantosan pikeun neraskeun novélna sabab anjeunna nganggap plot bukuna nuju kamajuan hébat, Jake ngabubarkeun anjeunna salaku narsisis amatir anu khas. Tapi saterusna. . . ngadangukeun plot

Jake balik deui ka lintasan ka handap tina karirna sorangan sareng nyiapkeun publikasi novel munggaran Evan Parker: tapi éta henteu pernah kajadian. Jake manggihan yén urut murid na geus maot, presumably tanpa completing bukuna, sarta anjeunna ngalakukeun naon wae panulis patut uyah na bakal ngalakukeun jeung carita kawas éta: carita nu kacida perlu ngawartoskeun.

Dina ngan sababaraha taun pondok, sakabéh prediksi Evan Parker urang geus jadi kanyataan, tapi Jake mangrupa panulis ngarasakeun sukses. Anjeunna beunghar, kasohor, dipuji sareng maca di sakumna dunya. Tapi dina jangkungna hirup anyar glorious na, anjeunna narima hiji email, anceman munggaran dina kampanye anonim pikasieuneun: Anjeun maling, email nyebutkeun.

Nalika Jake berjuang pikeun ngartos antagonisna sareng nyumputkeun bebeneran ti pamiarsa sareng penerbitna, anjeunna mimiti diajar langkung seueur ngeunaan muridna anu telat, sareng naon anu anjeunna mendakan kaget sareng pikasieuneun anjeunna. Saha Evan Parker sareng kumaha anjeunna mendakan ide pikeun novél "pasti bet" na? Naon carita leres di balik plot sareng saha anu nyolong éta ti saha?

Plot, Korelitz

Ninggalkeun comment hiji

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.

kasalahan: Taya niron