3 buku terbaik ku Harlan Coben

Bewara pikeun Datang ngalangkungan Netflix pikeun "The Innocent." Henteu, kuring henteu milih novél Harlan Coben éta. Anu meureun warta alus kusabab aya hal anu langkung saé ...

Host tina panulis Amérika anu ngagaduhan akar Yahudi réngsé ku genius hébat mimitian ti Philip roth a Isaac Asimov, atawa Saur leuleumpangan ka luhur Paul auster. Ngan sababaraha conto bibliografi anu paling dikenal didamel di yahudi éta alamat réa jinis atanapi bahkan ngalacak kreatif avant-gardes.

Harlan coben Anjeunna kagolong kana panulis generasi énggal anu tetep nahan yén cap idéntitas urang Yahudi diluyukeun sareng kaayaan Amérika. Sareng hal ieu nyaéta dina hal ieu, Amérika Serikat anu paling terbuka sareng kosmopolitan sigana parantos janten tempat anu pangsaéna pikeun nempatkeun sagala jinis asal-usul sareng kayakinan (parné ku, enya).

Tapi parobihan demografi sareng fokus kana protagonis tina tulisan ieu, mendakan Coben sok diulem ku bacaan anu gancang. Plot Coben mangrupikeun gim pikeun ngarengsekeun enigma kalayan nada pulisi, sareng sababaraha penjahat leupas pikeun ngalengkepan caritaanna ku tegangan leumpang handapeun sorotan atanapi caket ujung péso.

Hal anu pangsaéna ngeunaan Coben nyaéta, pas anjeun ngalangkungan panto buku-bukuna sareng calik badé ngiringan usul na, masalah éta bakal nyebarkeun anjeun sareng ngalibatkeun anjeun ti anu kadua. Coben mangrupikeun juru dongéng hipnotik, mangrupikeun pangacara pikeun narasi na anu narik anjeun kana kegelapan, sareng sababaraha kali tungtungna janten pangacara sétan pikeun corak-corokna anu teu tiasa diprediksi anu ngajantenkeun anjeunna kawéntar saalam dunya.

3 Buku Anu Disarankeun Harlan Coben

Entong béjakeun ka sasaha

Kadang-kadang rusiah paling sedih nyaéta salah sahiji anu anjeun tiasa tungtungna bagi sareng musuh anu paling kejem atanapi ku kasieun anjeun anu paling dahsyat. David Beck seueur pisan anu terang perkawis pupusna Elizabeth anu dipikacinta.

Tangkal anu nyalindungkeun cintana sigana ngandung rahasia pikeun ngalirkeun tina énergi vitalna, sareng gema kaleresan mangrupikeun bisik-bisik pikeun pamahaman kabur ngeunaan Daud anu masih hirup di jaman baheula, momen kritis kalayan jutaan pilihan na pikeun nyingkahan maot, sareng masa depan anu henteu tungtungna muncul salaku cakrawala anu tungtungna nenangkeun karesahanana.

Kaadilan badé ngurus kahirupan rajapati éta. Sareng éta nalika maot mimiti maénkeun kartu na anu anyar sareng ngungkabkeun rahasia-rahasia na.

KLIK BUKU

Hiji léngkah salah

Tina saga Mylon Bolitar, agén olahragawan atipikal anu akhirna ngalayanan panyabab saga nyusup ka dapur karakter naon waé anu sanés, novél ieu kanggo kuring anu paling hirup, anu paling otentik mindahkeun kami ngalangkungan argumen ngeunaan teu mungkin giliran.

Kusabab nalika artos, karep sareng minat dipertaruhkan, plot naon waé di tangan Coben tiasa dianggo sapertos permainan kartu dina tabel anu pas aya jutaan anu dipertaruhkeun salaku kahirupan manusa.

Bolitar mangrupikeun bonéka dina panangan narator anu nempatkeun anjeunna di tengah-tengah masalah anu teu tiasa ditindes tapi dikubur anu tiasa ditungtun ku cara naon waé sareng kamungkinan henteu cara kieu bakal marahmay.

KLIK BUKU

Genep taun

Hal anu pangsaéna ngeunaan Coben nyaéta, sanaos ilubiung dina pasar sagas pikeun ngajaga pamiarsa atanapi pikeun Gusti terang naon jinis strategi éditorial, éta henteu kantos lirén medarkeun carita-carita mandiri anu dinikmati kalayan kacukupan sareng otonomi anu langkung ageung, anu heran sareng anu aranjeunna lakukeun henteu meryogikeun skénario anu sateuacanna.

Novel anu sagala aya dina hiji-hijina ayana. Sareng carita ieu ngabahas plot anu khusus pisan. Ngobrol ngeunaan cinta, nostalgia, romantisme, mundur tina anu dipikacinta. Ngan, dina salah sahiji corak Coben anu paling sengit, urang geuwat nyanghareupan sudut pandang Jake Fisher ngeunaan motif anu paling anéh pikeun pakta tina kalakuan anu pernah dipikacinta.

Natalie mutuskeun nyandak jalur anyar sareng lalaki anu sanés. Sareng Jake nganggap carita éta yén aranjeunna béda teuing. Dugi sababaraha taun ka pengker, sababaraha detil leutik nyusun skénario anu bénten pisan. Anjeunna henteu pernah tiasa mopohokeun Natalie, dinten ayeuna langkung ti kantos sabab sadayana nunjuk kana pengkhianatan dina jangkungna Dukuh.

KLIK BUKU

2 koméntar ngeunaan "3 buku terbaik ku Harlan Coben"

Ninggalkeun comment hiji

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.