The Mystery of the Red House, ku AA Milne

The Mystery of the Red House, ku AA Milne
buku klik

Dina kalangkang Connan doyle, panaratas jinis detektif, sareng dina pangaruh jaman baheula Edgar Allan Poe anu ogé ngaguratkeun éta subuh tina jinis noir tina sudut pandang anu paling gothic, mimiti abad ka dua puluh nyaéta sababaraha taun dimana buku-buku misteri ngeunaan tantangan detéktip anu ngalibetkeun pamaca sareng anu nangtang akal tina panulis nyalira linggih di méja na, pasar dibuka sacara suksés . Agatha Christie Anjeunna mangrupikeun narator anu paling dikenal, produktif sareng berharga tina jinis ieu anu bahkan ayeuna tetep janten asal sareng padoman sadaya anu katingali siga pingsan atanapi hideung.

Malah panulis resep Milne, ngancik kana cariosan murangkalih kalayan cekap suksés, tungtungna tunduk kana lampu genre anu sanés ieu jauh tina padamelan anu biasa. Sareng ieu novel «Misteri imah beureum» Éta tungtungna mangrupikeun padamelan anu istimewa anu nyayogikeun segerna usul khas kurungan karakter anu dimana misteri gelap ngagantung anu biasana aya dina kajahatan sareng motif na ...

Pertemuan antara tokoh carita dumasar kana undangan ti Mark ABlett, pamilik kuat perkebunan ageung di padesaan Inggris anu mulia. Imah anu bénten-bénten kamar sareng terasing ti dunya, janten alam semesta anu dimana sadayana aya dina kapribadian sababaraha karakter anu ditepikeun ka urang dina sikat rambut, ku rahasia sareng hubungan anu mantep diantawisna.

Milarian anu parantos maéhan lanceuk host bakal seueur hubunganana sareng kapasitas dedukasi anu maca, anu bakal ngalangkungan layar ku Anthony sareng Bill, penyidik ​​ad hoc, dipaksa ku kabutuhan.

Ngan ..., tangtosna, sidik khusus panulis ieu anu ngan ukur ngalaman hiji pendak sareng genre detéktip, langkung saé tibatan kantos janten panyabab kabingung sareng narasi tegangan. Kalayan dosis humor anu ageung sareng dibébaskeun tina struktur anu biasa tina novél jinis ieu, plot nyababkeun anjeun ngalangkungan reses khusus anu teu tiasa diprediksi tapi dina waktos anu sami karakter anu caket pisan.

Dugi ka kaleresan mimiti muncul ngeunaan kanyataan dina éta rohang katutup bumi. Sareng paduli kumaha anjeun parantos nyatet, anjeun pasti bakal bingung, ogé ku imut anu bingung ...

Anjeun ayeuna tiasa mésér novel The Mystery of the Red House, novél vintage anu dipikaresep ku AA Milne, di dieu:

The Mystery of the Red House, ku AA Milne

Ninggalkeun comment hiji

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.

kasalahan: Taya niron