Aturan Getih, ku Stephen King

Aturan getih
buku klik

Bungkus opat novél pondok dina payung kreatif anu sami parantos lami deui a Stephen King yén dina henteuna langkung seueur carita anu nutupan waktuna kéngingkeun ka diménsi kaopat atanapi setan nyalira, anjeunna ngatur anu pangsaéna ku imajinasi na.

Kuring nyarios bungkus opat ku opat pikeun komposisi Vivaldian na nyaéta Opat Musim vérsi poék. Éta opat carita pondok "Hope, Abadi Spring", "Summer of Korupsi", "The Autumn of Innocence" or "A Winter's Tale" aranjeunna plot sareng entitas anu unggul, sadayana leres-leres luar biasa pikeun dikonfigurasi salaku karya mandiri. Tapi naha éta Raja mangrupikeun hal anu sanés ...

Dina kasempetan ieu, upami rezeki kreatif berorientasi kana tanaga jauh tapi kuat anu ngatur urang, sareng éta tiasa ngarencanakeun campur tangan jahat (kana kajadian taun 2020 ieu kuring ningali), dina hal éta Stephen King ngadamel pak anu pantes sareng miceunan sumbu kalayan koléksi langkung ngaganggu. Kami ngan ukur tiasa mikaresep jenius upami hiji dinten anjeunna béak tina bakat anu teu aya watesna.

Warta beuki getih sareng telenges, beuki narik perhatian masarakat: "Aturan getih." Janten maos maksimal jurnalistik anu bakal ngajantenkeun Holly Gibney, detektif anu saha Bill hodges Anjeunna ngawariskeun agénsi Finders Keepers na, sareng salah sahiji karakter anu paling dipikanyaah ku penggemar Stephen King, janten resep pembantaian di SMA Albert Macready sareng akhirna macet kana berita éta. Kali ieu anjeunna kedah ngalawan naon anu paling anjeunna takwa ... sareng waktos ieu nyalira.

Sanaos Holly, anu parantos muncul dina trilogi "Bill Hodges" sareng di Anu datang, Bentang dina kasus solo kahijina dina carita anu masihan judul jilid ieu, tilu carita deui mangrupikeun buku ieu. Dina "Mr .. Harrigan's Telephone" silaturahim antara dua jalma anu umurna béda pisan tahan dina cara anu langkung ngaganggu. "The Life of Chuck" nawiskeun kami gambaran anu indah kana ayana masing-masing urang.

Sareng dina "Tikus" panulis anu nekat nyanghareupan sisi ambisi anu langkung poek.

Opat carita dimana Stephen King ngareuwaskeun pamiarsa deui sareng ngarahkeun aranjeunna ka tempat-tempat anu matak pikaresepeun ogé pikaresepeun.

Anjeun ayeuna tiasa mésér volume "Aturan Getih", ku Stephen King, di dieu:

Ninggalkeun comment hiji

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.