Musim Panas Anéh Tom Harvey, ku Mikel Santiago

Usum panas ahéng Tom Harvey
Buku klik

Pikiran beurat yén anjeun parantos ngagagalkeun batur tiasa matak hérang tina kajadian anu matak teras-terasan. Anjeun panginten henteu leres-leres kaliru yén sagala rupa salah, tapi panolakan anjeun ngabuktikeun fatal.

Éta sudut pandang anu ngahalangan pamiarsa novél ieu pas dimimitian ku halaman kahiji. Sajenis rasa salah anu teu langsung, anu tiasa dihindari upami Tom ngahontal ka Bob Ardlan, tilas mertua na. Kusabab teu lami saatos telepon éta Bob tungtungna nganiaya taneuh tina balkon imahna.

Tapi tangtosna, Tom ngincer budak awéwé anu spektakuler, atanapi sahenteuna anjeunna nyobian, sareng ngalayanan mantan bapakna dina kaayaan sapertos kitu masih ngerakeun.

Nalika kuring mimiti maca novel ieu, kuring émut karya-karya terakhir tina Luca D'andrea, Sandrone Dazieri atawa Andrea Camilleri. Sareng abdi panginten ieu buku «Usum panas anéh Tom Harvey», ku kanyataan anu dikembangkeun di Italia, éta badé ngawangun hodgepodge tina tilu pangarang ieu anu sami jinisna.

Sial prasangka! Moal lami deui kuring ngartos yén Mikel nyaéta naon anu nyarios sareng nyalira sareng anu dibédakeun biasana. Sanaos jinis hideung sok nawiskeun kedip-kedip babarengan, naon anu diraih ku Mikel mangrupikeun pustaka hideung anu saé, pikeun disebatna kumaha waé.

Aya rajapati, aya konflik (di jero sareng di luar tokohna), aya panyilidikan sareng misteri, tapi kumaha waé, cara karakter Mikel ngalangkungan plot anu saéna nyambungkeun kaéndahan khusus dina kecap kerja lincah sareng tepat anu anjeunna terang kumaha carana eusian ku katerangan ti jero karakter ka luar jeung ti luar ka jero. Sajenis simbiosis adegan-karakter anu anjeun panginten henteu mendakan di pangarang sanés. Kuring henteu terang naha kuring ngajelaskeun sorangan. Anu kuring jelaskeun nyaéta, nalika henteu ragu, anjeun moal lirén maca éta.

Anjeun ayeuna tiasa mésér buku "Kasus Anéh Tom Harvey", novél pangénggalna ku Mikel Santiago, di dieu:

1 koméntar ngeunaan "Usum panas ahéng Tom Harvey, ku Mikel Santiago"

Ninggalkeun comment hiji

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.