Rusiah ganda tina kulawarga anu kirang, ku Sandrine Destombes

Rusiah dobel kulawarga Lessage
Sayogi di dieu

Pikeun seueur narator Perancis anu hébat tina jinis noir (digabungkeun sareng pancegahan), dipimpin ku Langkung alit o thilliez, gabung ayeuna, ku cinta anu kawalahan, Sandrine Ngabahekeun. Panulis anyar anu kedah dipertimbangkeun dina kamampuan anu teu kaampet tina noir Gallic.

Sareng nunjukkeun tombol ieu. Novel ngeunaan rusiah kulawarga kakurangan (saluyu sareng anu jero dina bayang-bayang rumah tangga anu ngadasar masing-masing ku jalanna masing-masing Joel dicker o Shari lapena) ngenalkeun urang yén setélan duka kali ditutup dina akrab dina lingkungan anu tenang sareng ngaganggu. Kontras anu khas antara kota salaku bumi anu damai sareng kapasitasna pikeun mayungan kalangkang anu paling jahat ngabimbing urang dina carita ieu dugi ka wates anu teu disangka-sangka.

Dua kali pikeun milari eunteung anu ngagoréng anu kaleresan disimpangkeun sareng nurani anu paling pikasieuneun ngeunaan naon anu tiasa kajantenan kagambar. Nalika kajahatan henteu diungkulan dina waktuna, nalika anu nista dipiharep ngan saukur ngaleungit, dina tungtungna sabalikna biasana kajadian. Sareng jahat gaduh seueur kasabaran ...

Dina hiji sisi kaca spion kami ngumbara langkung ti dua puluh taun ka pengker. Piolenc nyanghareupan kahariwang ilangna dua sadérék, Soléne sareng Raphaël. Ngan Soléne anu tiasa dipendakan, ku layon na dipasihan teatrikal macabre tina monster anu paling kejem. Budak awéwé nganggo baju bodasna, nunjuk kana kasucian sareng polos anu dipikaterang ku penjahat éta, anu langkung pikaresepeun pikeun karyana anu hina.

Meureun éta sami. Atanapi naha éta mangrupikeun lanjutan tina warisan anu diabétis na. Intina nyaéta yén dina usum panas anu damai di 2018, ku kabut kabeuki masa lalu anu teu aya anu hoyong membangkitkan, sababaraha murangkalih mimiti ngaleungit deui. Panilitianana buru-buru antara dua penyidik ​​anu palinter diwanohkeun ku panulis, saurang pulisi anu henteu sadar kana kasus samemehna sareng anu sanés anu tiasa ngantunkeun anjeunna ka jalur anu ditilar. Sadayana pikeun nyobaan milarian tautan éta anu tiasa ngaleungitkeun kasempetan sareng nangtoskeun sabab sabab anu ngahubungkeun jaman baheula sareng ayeuna.

Samentawis éta, Piolenc ningali kana jurang pikeun janten tempat anu dilaknat. Sugan dipilih ku setan nyalira atanapi ngan ukur diabur, diantara kebon na, ku binih jahat.

Waktos Ieu nanaon tiasa kénca kabuka. Kahirupan barudak énggal ceurik ditengah tiiseun kota anu ngajempolan bari sora-sora jaman baheula ngagema kana kabingungan anu parah.

Tegangan maksimum kira-kira budak leutik anu dipaling tina kahirupan, sensasi pangageungna pikeun tempat anu meryogikeun nyebarkeun harepan diantara ingetan anu diserang ku gelap. Ngan, saha waé anu ngagaduhan kakait antara anu kajantenan dina hiji sisi kaca sareng anu sanésna, panginten anu peryogi paling anu teu aya anu dikenal.

Anjeun ayeuna tiasa mésér novel The Double Secret of the Lessage Family, buku karya Sandrine Destombes, didieu:

Rusiah dobel kulawarga Lessage
Sayogi di dieu

1 koméntar ngeunaan "Rahasia ganda kulawarga Lesage, ku Sandrine Destombes"

Ninggalkeun comment hiji

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.

kasalahan: Taya niron