Top 3 Pilem Ewan McGregor

Pilem Ewan McGregor

Tukangeun inohong hébat bioskop aya garis kadua pinuh ku aktor sarta aktris hayang pisan asup kana aksi pikeun snatch sakeupeul kamulyaan cinematographic ti Pitt, Deep, DiCaprio jeung parusahaan. Ewan McGregor mangrupikeun salah sahiji aktor padet sareng padet. Juru basa anu sanggup…

Baca leuwih

Russell Crowe urang Top 3 Pilem

pilem Russell Crowe

Eta sia nu Russell Crowe throws loba frown salaku sumberdaya pikeun loba adegan na. Sarta eta sia nu sigana eta geus ditinggalkeun fisik dina taun panganyarna (atawa ceuk dina nyanghareupan naon bisa jadi sagala masalah sejenna atawa malah sarat Aksara). Tapi henteu…

Baca leuwih

3 pilem pangalusna Javier Cámara

Pilem Javier Camara

Sigana mah bioskop Spanyol leuwih demokratis, leuwih disaluyukeun jeung realitas virtues akting. Ngabandingkeun ka Hollywood, maksudna mah. Kusabab di yankeeland upami anjeun ganteng anjeun tiasa diajar meta dina laleur, samentawis anjeun ngahianat panempo ti fisik dugi ka…

Baca leuwih

3 Pilem Daniel Day-Lewis Pangalusna

Buku ku Daniel Day-Lewis

Salaku waktu ngalir, urang bakal sono hiji genius interpretasi kayaning Daniel Day-Lewis. Éta bakal janten masalah ngeunaan inténsitas anu anjeunna nganggap unggal peran, intina nyaéta anjeunna sigana ngalaman ti ngagem sareng cimata anu kadang-kadang nyerang jalma-jalma anu ninggalkeun sadayana dina sagala rupa…

Baca leuwih

Top 3 pilem Robert de Niro

pilem Robert de Niro

Hayu urang poho ngeunaan Robert de Niro panungtungan pikeun membangkitkan éta aktor hébat séjén yén anjeunna di sawatara titik. Bisa disada kasar tapi nya kitu, salah sahiji jenis seluloid paling charismatic geus lila kaliwat kalawan leuwih kasedih batan kamulyaan pikeun film tanpa titik bioskop klasik ...

Baca leuwih

puncak 3 Jack Nicholson Pilem

pilem Jack Nicholson

Ti pangsiun emas na di suku lagu Lakers, Jack Nicholson masih nembongkeun kaluar vitalitas rongkah yén anjeunna salawasna conferred on karakter na. Interprétasi anu muncul dina 70an anu parantos jauh sareng psychedelic dugi ka abad ka-XNUMX. Lumpat anu teu aya tandinganna dina bintang ayeuna ...

Baca leuwih

Top 3 Pilem Matt Damon

pilem Matt Damon

Lamun datang ka cataloging Matt Damon urang bisa manggihan masalah. Teu gampang pikeun labél hiji guy kawas anjeunna, anu bisa lulus pikeun sobat budak leutik anjeun saha anjeun pernah bakal ngabayangkeun maén pahlawan pilem sarta kirang hiji heartthrob Brad Pitt-tipe. Sareng éta…

Baca leuwih

Jennifer Lawrence urang Top 3 Pilem

Pilem Jennifer Lawrence

Hiji aktris anu ngumpulkeun interpretive registers saolah-olah chameleonic kahadéan nya éta hal gampang pikeun nempatkeun kana prakték. Taya ragu Jennifer Lawrence bakal delight sutradara hébat ti baheula kawas Hitchcock. Kusabab di jerona urang tiasa mendakan latar tukang anu teu disangka yén bioskop sok milarian faktor kejutan. Aya…

Baca leuwih

3 pilem pangalusna tina Luis Tosar

Luis Tosar Pilem

Aya aktor sampurna nu genres. Luis Tosar sareng suspense dina rasa anu paling lega mangrupikeun salah sahiji pertemuan anu paling bahagia dina sinematografi Spanyol. Tur éta yén aktor Galicia ieu bisa embody jahat di salah sahiji Répréséntasi na; atawa sabalikna,…

Baca leuwih

Top 3 Pilem Keanu Reeves

Pilem Keanu Reeves

Hese mikiran Keanu Reeves sareng gancang nempatkeun anjeunna dina stereotype aktor anu khusus pisan. Naha ku kaputusan sorangan, disetir ku tungtutan gawé atawa ogé, tangtosna, ku évolusi interpretive, alus heubeul Keanu geus salawasna geus reinventing dirina dina Pace kapaksa. Tina éta budak anu potona ditutupan…

Baca leuwih

The 3 pilem pangalusna Mario Casas

Pilem Mario Casas

Kalawan Mario Casas hal aneh kajadian ka kuring. Di hiji sisi, Jigana anjeunna aktor alus, tapi di sisi séjén, karakter nu sarua salawasna digambarkeun ka kuring, paduli peran kuring maén. Éta kedah janten masalah ayana anu dicirian atanapi nada sorana anu rada handap, sapertos usaha pikeun ngabisikkeun…

Baca leuwih

kasalahan: Taya niron