Kontak - Ngeunaan kuring

Yo

Ieu di dieu kuring narik sikep nalika surup. Sababaraha taun parantos kalangkung ti waktos éta tapi kuring henteu leres-leres hoyong ngarobih poto, leres. Bencana jalanna waktos sareng penjahat anu sanés ...

Intina nyaéta, sakumaha anjeun langsung nebak nalika anjeun ngaliwat blog ieu, kuring nyerat ulasan sareng kritik utamina ngeunaan novel, tapi tanpa diskriminasi anu jelas. Naon anu kuring henteu maca parantos ngalangkungan panangan babaturan anu saé atanapi baraya. Janten diantara urang sadayana urang nyusun rohangan ieu pikeun philias sastra sareng phobias anu ageungna munggaran.

Tangtosna, ngamangpaatkeun kanyataan yén Pisuerga ngalangkungan Valladolid, kuring ogé nyarioskeun buku-buku kuring, anu kuring nyayogikeun sakedik waktos sésana. Kusabab kuring tiasa émut, sareng tanpa terang kumaha ngagunakeun tepatna titisan alesan dina hal anu langkung "nguntungkeun", kuring ngajantenkeun sorangan salaku panulis novel sareng kadang ogé nyerat buku panilitian.

Sareng éta, naon waé anu anjeun hoyong terangkeun ka kuring, anjeun tiasa nyarioskeun ka kuring dina bentuk di luhur ☝️.

Kanggo sésana, upami anjeun keukeuh maca, kuring bakal nyandak kasempetan pikeun ngenalkeun diri kuring langkung tuntas:

Kuring lahir di Zaragoza tanggal 14 Juni 1975, dina waktos anu sami Real Zaragoza nyetak gul ngalawan Barca dina perempat final Copa del Rey. Ti rumah sakit, gigireun Romareda, bapak kuring ngarayakeun tujuan sareng kalahiran kuring. Pertanda anu saé salaku pamaén bal anu dipotong pondok kusabab kamampuan kuring anu goréng kalayan bal di antara suku kuring. Sugan sababna, saatos kéngingkeun Diploma Universitas Pascasarjana Sosial, kuring fokus kana hobi anu sanés, nyerat, manjangkeun kacenderungan lami pikeun nyipta.

    Kusabab kuring nyebarkeun novel kahijina, taun 2001, Kuring parantos mendakan carita énggal pikeun nyaritakeun sareng waktos anu diperyogikeun pikeun nyeratna. Teu aya anu kapaksa, aranjeunna timbul sacara spontan atanapi batur ngirimkeun aranjeunna ka kuring sareng tungtungna ngayakinkeun kuring. Prosésna dihasilkeun dina cara anu teu tiasa diprediksi, janten wajar janten dinten-dinten antara imajinasi sareng kertas.

    Kukituna, kuring ngaraos profési panulis ku cara kuring sorangan. Nalika kuring ningali ka tukang kuring ningali, antara héran sareng kapuasan, dua belas buku diterbitkeun di tukangeun kuring: "Émutan ajag","Kasempetan kadua","Cassandra News","ngarobah","Ti mimiti maén bal dugi ka maén bal","Para pajuang Ejea","Ngantosan para malaikat«El sueño del santo»,« Real Zaragoza 2.0 »« Kujang Leungit »«Esas estrellas que llueven"Jeung" Leungeun salib kuring ". Motivasi tetep nyerat nalika ideu anyar muncul.

                 Publikasi:

  • Novel "Émutan para srigala" Éditorial Egido, 2001
  • Novel "Kasempetan kadua" Mira éditor, 2004
  • Volume: "News from Casandra" Editorial Espiral, Bilbao, Juni 2006
  • Buku kolaborasi "Tina naon kami sareng bakal teras janten" Ejea 2002
  • Kontributor buku: "Saturnian Creatures" Aragonese Writers Association 2007
  • Dossier Editor "Young Creators, 2.002" Ejea de los Caballeros
  • Dewan Redaksi Majalah Sastra Daérah "Ágora"
  • Partisipasi dina majalah sastra "Saturnian Creatures" dina nomer 6 taun 2008
  • Éditor utama buku mémori SD Ejea. Juni 2008
  • Buku: "Pejuang Ejea". Juni 2009
  • Novel: "Alter" Éditorial Andrómeda - Kumpulan Fantastic World. Maret 2010
  • Novel: "Ngantosan para malaikat" - Edisi Brosquils. Jan 2011
  • Co-editor tina dossier pameran bergambar María Luna: «Esencial y Cotidiano»
    -Novel: "El sueño del santo»- Tingali Éditor. 2013
    -Novela: «Real Zaragoza 2.0» - Mira Editores. 2014
    -Volume: «Lost Legenda» - Libros.com 2015
    -Novel: "Esas estrellas que llueven»- Tingali Éditor. 2016 (bagian kadua "El sueño del santo")
    -Novela: «Panangan salib kuring» - Amazon. 2016

ANUGI JEUNG HORMAT:

  • Kontes Carita Hadiah ka-1 Peringatan Kalima Puluh Enseñanzas Medias Cinco Villas 2002
  • Hadiah Pertama Cerita Kontes Asociación Cultural Fayanás 1
  • Kontes finalis internasional internasional Finalis "Anu maca teu sabar" 2004
  • Finalis X Kontes Carita Pondok "Juan Martín Sauras" 2005
  • Finalis dina Pasanggiri Fiksi Internasional Coyllur-Élmu 2005. Peru
  • Finalis I Abaco 2006 Kontes Carita Pondok
  • Hadiah 1st XI Kontes carita hebat Gazteleku 2006
  • 2º Kontes Hadiah carita Museum Pertambangan Negara Basque 2006
  • Kontes Novel Pendek Hadiah ka XVII "Young Calamonte 1"
  • Kontes Carita Pondok Hadiah ka-4 III "Villa de Cabra del Santo Cristo 2007"
  • Nyebutkeun Istimewa Unik, dina katégori novel, tina Anugrah Andrómeda 2007
  • Kontes Carita Pondok Hadiah ka-5 "Villa de Cabra del Santo Cristo 2008"
  • Kontes Final Pondok Finalis VI Briareo. Cuenca 2008
  • Finalis I Kontes "Cuentamontes" Elda 2008
  • Kontes Novel Horor Finalis "Villa de Maracena" 2008
  • Finalis XII Gazteleku de Sestao Kontes Carita Pondok 2009 (…)
  • Kontes Shortlist pikeun Pengacara Mei-Juni 2010

Anjeun parantos ampir sadayana buku abdi didieu, dina hiji klik:

Kapelebook
Gambar boga atribut ALT kosong; Ngaran koropak na leungit-legends-213x300.jpg
Gambar boga atribut ALT kosong; Ngaran koropak anjeun ngantosan-pikeun-malaikat-188x300.jpgGambar boga atribut ALT kosong; Ngaran koropak anjeun ngantosan-pikeun-malaikat-188x300.jpg
Gambar boga atribut ALT kosong; Ngaran koropak na ALTER-209x300.jpg
Gambar boga atribut ALT kosong; Ngaran koropakna a-second-chance-193x300.jpgGambar boga atribut ALT kosong; Ngaran koropakna a-second-chance-193x300.jpg

Pikeun konsultasi dina LIBRARY anjeun

 

NULIS EUSI

Ngamangpaatkeun pagelaran éksténsif kuring dina dunya pustaka, éta parantos lami ti saprak kuring ngagabung sareng dunya anu nyerat eusi. Kalayan pedoman anu paling dasar pikeun ideu anu bakal dialaan, kuring tiasa nyerat kanggo anjeun téks anu sifatna pribadi, éntri pikeun blog anjeun atanapi posting anu naék posisi dina mesin pencari Internét.

Nulis eusi ngagaduhan trikna. Kecap kedah ngalakukeun langkung seueur tibatan babarengan pikeun nyusun kalimat. Sésa-sésa aranjeunna kedah nyarankeun, usul, motivasi, mikat, bahkan nyusun musik sareng nyanyi pesen pikeun pamahaman jalma anu maca éta, sapertos lagu sirineu anu teu tiasa ditahan atanapi ngagugah.

Tungtungna, sadayana nyerat henteu lirén janten literatur; kalayan tujuan pikeun ngangsonan parasaan atanapi ngirim ideu; kalayan bakal ngayakinkeun atanapi minat pikeun nyingkab.

Ku nyerat anjeun diajar nyerat. Saatos langkung ti lima belas taun nyerat serat sareng langkung seueur serat, sareng dua belas buku di tukangeun kuring sareng ratusan tugas nyerat parantos réngsé, kuring terang yén kuring tiasa mindahkeun ide sareng konsep ngalangkungan literatur dihaja anu ngageser kana sadaya panulisan eusi anu saé.

Teraskeun sareng carioskeun naon anu anjeun pikahoyong kuring béjakeun ka dunya anjeun. Hayu atuh mendakan kecap pangsaéna anjeun.

kasalahan: Taya niron