Kumaha carana Kuring Ngalayang Sayang Cuckoo, ku Sydney Bristow

Kumaha carana Kuring Ngalayang Sayang Cuckoo, ku Sydney Bristow
buku klik

Sareng parantos aya dua karakter anu tiasa hiber ngalangkungan sayang cuckoo. Mimiti, Randle Patrick McMurphy, saha urang sadayana nyanghareupan Jack Jackolsolson anu histrionic dina interpretasi anu teu waras tina protagonis carita groundbreaking ieu ngeunaan rumah sakit jiwa sareng pangeusina. Di tempat kadua urang ayeuna mendakan Sydney, awéwé satengahna antara tokoh nyata sareng nami samaran ieu dianggo pikeun carita fase kegilaan introspéktif ti waktos traumatis anu mana anjeunna mutuskeun ninggalkeun dunya dina hiber anu ngan ukur ngabéréskeun sababaraha rupa tulang .

Bener nya éta kiasan anéh ngalayang ngalangkungan sayang cuckoo sigana kuring paling akurat pikeun ngartikeun fase kabingungan mental. Henteu aya anu gélo sareng sakaligus simbolis. Dina gangguan ideuana aya sihir inisiatif pikeun jalma anu nyiptakeun konsép. Ngalayang dina sarang cuckoo pikeun ngahartikeun yén kaluar tina diri sorangan, déersonalisasi anu ngalaksanakeun wasiat individu kana kakurangan kendali hiber anu teu aya artina.

Sareng sajabina, sapertos anu kuring carioskeun, Sydney nyobian ngapung. Sacara prinsipna, sanés dina sarang kukuk tapi tina sasak éta dimana anjeunna nyobian ucapkeun wilujeung ka dunya, dunya anu kosong sakumaha tétéla pinuh ku berkah sareng nasib kumaha rata-rata jalma anu nganggap bagja.

Carita ngeunaan naon anu lumangsung dina tulang Sydney asalna tina Ana, anu ngalaksanakeun karakterna ngalangkungan jaman antara psikiater, pangobatan sareng pusat internét. Sareng carita éta ngalangkungan 37 dinten anu Sydney leumpang ngurilingan sarang kukuk ti luhur, milari jalur badarat dina waktos anu sami yén anjeunna mimiti mikaresep pandanganana.

Kusabab sakapeung éta depersonalisasi, kaleungitan kahoyong anu ngawangun takdir urang, ogé ngagaduhan fungsi pikeun manusa sareng teu berdaya, kakeunaan tapi predisposed ngaraos deui kalayan intensitas anu langkung ageung tanpa témbok anu diangkat mangtaun-taun.

Dina buku harian anu ditulis "dua tangan" antara Ana sareng dirina anu ngarobih ego Sydney, kami mendakan carita naék na turun slide anu tiasa dipikiran ku pipikiran. Tapi di luhur sadayana urang tingali kumaha kamanusaan, dina hartos anu paling raoseun, dugi ka langkung ageung di antara jalma-jalma anu ngahiji dina nyanghareupan kasusah. Sareng aya kasusahan anu langkung parah tibatan hantu hudang ti jero pikeun jalma-jalma anu ngalayang dina sarangan cuckoo dina sababaraha waktos.

Anjeun ayeuna tiasa mésér buku How I Flew Over the Cuckoo's Nest, buku harian Sydney Bristow, didieu:

Ninggalkeun comment hiji

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.

kasalahan: Taya niron