The Runaway Kind ku Anthony Brandt

Libro La especie desbocada

Urang delve kana rusiah agung évolusi manusa, nu prodigy yén éta kanyataan diferensial. Kami henteu nyarios pisan ngeunaan intelegensi tapi ngeunaan kreativitas. Kalawan kecerdasan, hiji proto-lalaki bisa ngarti naon seuneu éta tina konsékuansi tina approaching eta. Hatur nuhun kana kreativitas...

baca leuwih

Ti jero, ku Martin Amis

Sastra salaku cara hirup sakapeung ngabeledug ku karya anu nangtung dina ambahan narasi, kronis jeung biografi. Jeung nu ends up keur latihan paling ikhlas tina panulis anu mixes inspirasi, evocations, kenangan, pangalaman ... Ngan naon Martín Amis nawarkeun kami di ...

baca leuwih

Dina paneuteup naga hudang, ku Mavi Doñate

Janten wartawan ngesahkeun sadaya titik dina nganggap diri anjeun aya anu ngumbara. Kusabab pikeun nyaritakeun naon anu lumangsung di mana waé di dunya anjeun kedah gaduh pangaweruh dasar pikeun nepikeun naon anu lumangsung kalayan kredibilitas. Hasilna tiasa janten, sapertos dina kasus ieu, ...

baca leuwih

Sacramento, ku Antonio Soler

Anu narik kutub mangrupikeun dikte fisika. Ti dinya indung sadaya kontradiksi urang. Posisi ekstrim dina manusa tungtungna ngagabung sareng sensasi magnetisme atanapi inersia anu teu kaampeuh. Saé sareng jahat ngalaan katalog prinsip sareng godaan sareng sadayana ...

baca leuwih

Inventarisasi Sababaraha Hal Kaleungitan, Judith Schalansky

Teu aya deui surga tibatan anu leungit, sapertos anu diomongkeun ku John Milton. Atawa hal anu leuwih berharga ti eta nu teu boga deui, atawa anjeun bisa niténan. Kaajaiban dunya anu leres-leres langkung seueur anu urang kaleungitan atanapi ngancurkeun tibatan anu ayeuna bakal diciptakeun sapertos kitu, nambahan ...

baca leuwih

Seni Perang Antara Perusahaan, ku David Brown

Sun Tzu nulis bukuna "The Art of War" dina abad ka-XNUMX SM. Seueur perang engké, sareng ti abad ka-XNUMX dugi ka ayeuna, konflik énggal dimana nerapkeun seni anu saé atanapi anu goréng dibantah antara perusahaan multinasional atanapi korporasi nagara. Urang lajengkeun kana seni ...

baca leuwih

The Great lantera, ku Maria Konnikova

Panulis sateuacan anjeunna pamuter poker, María Konnikova sumping ka buruan permainan kartu tina dorongan unggal narator anu hoyong ngadeukeutan setting naratif anu anyar pikeun nyerep kontéksna. Kami nambahan masalah gelar doktor dina psikologi sareng kami mendakan versi canggih tina Pelayo ...

baca leuwih

Dina Waktu sareng Cai, ku Andri Snaer Magnason

Éta penting pisan pikeun nyanghareupan cara séjén pikeun nyicingan planét ieu, teu aya mamang. Lalampahan urang ngalangkungan dunya ditandaan ku landmark salaku simbol sabab teu kedah upami urang niténan kasetaraan waktos urang sareng kosmos. Janten henteu penting sareng sanggup ngarobah sagalana. Bumi bakal salamet sareng urang bakal ...

baca leuwih

kasalahan: Taya niron