3 buku luhur Hwang Sok Yong

Buku ku Hwang Sok Yong

Sastra nyaksian kana intrahistories paling juiciest dina sagala kamajuan sajarah ditandaan ku vicissitudes geopolitik momen. Koréa kiwari salamet dibagi dua ku karya jeung rahmat perang tiis ti mana Jérman bisa kabur dina 89 tapi nu ngajaga curtain husus na ...

baca leuwih

3 buku pangalusna ku Santiago Diaz

Generasi kuring taun 70-an parantos pinuh ku Santiago Díaz. Kusabab urang kalebet juru dongéng hébat sanés sapertos Juan Gómez Jurado, Mikel Santiago, César Pérez Gellida sareng Paul Pen. Sadayana mangrupikeun panulis tina suspense anu paling murni. Thrillers kawas treuk badag. Sareng ku cara anjeun mikaresep aranjeunna ...

baca leuwih

Buku pangalusna ku Laetitia Colombani

Naha anjeun terang nalika anjeun mutuskeun "ieu bakal janten lagu karesep kuring"? Nya, hal sapertos kieu kajantenan nalika anjeun ngarengsekeun buku Laetitia Colombani. Teras waktosna lami sareng buku-buku anyar ngagemkeun anjeun, sabab lagu-lagu anyar janten lagu sora kahirupan. Tapi patarosan na kumaha cara maca atanapi audisi ...

baca leuwih

3 buku pangalusna ku Eva Baltasar

Mindahkeun puisi kana prosa ninggalkeun Eva Baltasar renik kawas panén spring. Hiji jalan satapak dieusian ku aromas resounding tina dusun jeung bumi. Dina pujangga eksistensialisme sapertos anjeunna, ésens bakal aya hubunganana sareng panén anu ogé noyod akar. Akar anu tiasa ...

baca leuwih

Top 3 Buku Peter Carey

Pasar penerbitan anu teu diprediksi kadang mopohokeun panulis sapertos Peter Carey Australia. Sareng éra sabab dina karya Carey urang mendakan pangarang tunggal anu béda-béda antara fiksi sajarah, uchronies, petualangan sareng misteri anu datang ka urang nyamar kalayan hiasan anu canggih. Kusabab Carey ngajadikeun ...

baca leuwih

3 buku pangalusna ku Esther García Llovet

Sindiran tiasa janten bentuk humor anu paling asam. A visi lysergic nu awakens humor nu hovers leuwih tragedi moral palsu, ti tilep manusa. Nalika visi satir anu kejam nyerang sosial, penampilan ngalayang di udara, sareng rumusna pikeun ngalanggengkeun diri dina ...

baca leuwih

3 buku pangsaéna ku Daniel Saldaña

Kawani, eksplorasi sareng kasabaran jiwa salawasna ngajantenkeun sastra avant-garde. Hiji hal anu Daniel Saldaña da'wah kalawan betah batur anu pinuh yakin kana misi na di dunya ieu. Sareng ngan ukur panulis anu yakin anu tiasa ngahontal cara anyar pikeun ngémutan basa ...

baca leuwih

Buku pangalusna Alice Feeney

Dibaptis salaku panulis hébat thriller psikologis, panulis Inggris Alice Feeney geus meunang persetujuan ti pamiarsa suspense ti sakuliah dunya. Nepi ka titik ngabandingkeun dirina jeung Shari Lapena. Lajeng bisa deflate ka extent gede atawa Lesser sakumaha kajadian dina kasus Paula Hawkins. Tapi…

baca leuwih

kasalahan: Taya niron