3 buku Jeffery Deaver anu pangsaéna

Dina widang thriller atanapi suspense anu paling sengit, Jeffery deaver Anjeunna anu nari anu pangsaéna, ampir sok. Kuring keur ngarujuk luhureun sakabeh laju ditumpukeun. A cadence frenetic bet ditarik tina tugas pos-tulisan sorangan.

Deaver réngsé carita na nyiapkeun ayakan, ngalungkeun jarami ka hawa sarta ninggalkeun naratif leuwih sengit. schematization ogé bakal mantuan maranéhanana ramifications has a Deaver nu ngakibatkeun urang ka standstill bari péngkolan mucunghul, pangaruh ahir panulis jenis ieu genre.

Naek taksi henteu pernah sami ti saprak kolektor tulang muncul dina kahirupan urang. Sareng nalika novél ngalangkungan fiksi kana hal-hal anu sadinten-dinten, éta sabab pangarang tiasa ngalebetkeun kana imajinasi urang salah sahiji kasieunan anu tetep janten mémori tina latihan bacaan nuju kana rasa morbid aneh pikeun teror.

Rasa saga og√© salah sahiji ciri pangarang ieu. Anu paling dipikanyaho tina s√©ri na dina basa Spanyol nya√©ta  Lincoln sajak, nu criminologist quadriplegic sarta investigator anu mere hirup po√©k na reclusion kana klarifikasi tina murders paling heinous.

Dualitas éta parantos katingal dina waktos anu sanés dimana hiji karakter nyaéta otak sareng anu sanésna pelaksana (a drift anu asalna tina Sherlock Holmes sareng John H. Wattson ti Arthur conan doyle), acquires di plot Deaver urang sambungan malah leuwih unik nuju complementarity richest.

Kalawan touch pisan poék ka Dennis Lehane sarta pangiriman final pikeun verve dina témpo naratif tina pangalusna Michael Connelly, Ngajalajah Deaver asup kana thriller anu sok ngantunkeun pamaca teu nyarios.

Top 3 Disarankeun Buku Ku Jeffery Deaver

Meuntas di jalan

Bagian kadua trilogy ngeunaan agén Kathryn Tari. Dina kasempetan ieu, Kathryn nyanghareupan pembunuh anu resep kana kaulinan anu pikasieuneun ngeunaan kahirupan para nonoman anu parantos ngantosan maotna.

Internét anu paling poék janten tempat beternak pikeun sadaya korban poténsial anu masih ngora pikeun ngadeukeutan jurang pikiran anu paling jahat.

Novel anu diwanohkeun kana thriller pinuh ku sensasi drama anu tiasa kaleungitan seueur kahirupan ngora sareng anu ogé aya petunjuk romantisme, sapertos tuangeun masakan haute kalayan kontras anu ngan ukur sayogi pikeun koki anu pangsaéna. Kathryn Dance bakal nyanghareupan salah sahiji kasus anu paling gélo.

Petunjuk leungit antara kanyataan urang sareng virtualitas tina seueur kahirupan anu kakeunaan Internét anu paling jero dimana pangaweruh sareng kabencian, pangaweruh sareng maot hirup (atanapi sahenteuna kana anggapan éta plot berorientasi).

A ending matak nu hadiah Kathryn pikeun pangaweruh psyche manusa, ti detil paling imperceptible, bakal nulungan urang ditunda di kali leuwih plot, rék turun kana adegan final dizzying.

Meuntas di jalan

Bonéka saré

Novel munggaran dina saga tina panalungtik matak Kathryn Tari. Surat panutup tina karakter anu nunjuk kana ieu bentuk modern anyar panalungtikan, digosok nepi ka ekstrim pikeun nangtukeun personalities atawa modus operandi tina kriminal nu bisa ngawula ka antisipasi sagala hambalan.

Tapi sok aya penjahat anu kabur profil naon waé, naon waé niat maju dina labyrinths pikiran. Daniel Pell, pembunuh kejam, nyaéta musuh sampurna Tari.

Dina pasamoan maranéhanana, Tari geus bisa ningali kumaha Pell manggihan unggal niat na, kumaha manehna observasi kabiasaan na. Sarta dina tungtungna meureun anjeunna hiji anu ngajukeun gestures sorangan nuju hiji tipu daya pantes batur anu weruh leuwih ti anjeunna kedah kantos terang.

Pell tiasa gaduh kado bawaan pikeun ngantisipasi élmu paripolah dimana Tari janten guru… Janten nalika Pell kabur, Tari anu mendakan anjeunna, ngan waktos ieu anjeunna bakal ngarasa teu daya teu upaya sareng ragu ti kantos.

Bonéka saré

Kolektor tulang

Kuring boga mamang serius ngeunaan mana novél pangalusna dina saga Rhyme. Dina salah sahiji karya criminologist tetrapletic urang manggihan jewels sabenerna deduksi ngalawan jam. Tapi saprak ieu dibawa ka bioskop pikeun ngeureunkeun nepi ka némpél éta tingkat karya seni katujuh, kuring neruskeun nyarankeun eta salaku paling relevan tina saga ieu.

Kabeneran nyaéta yén terang asal-usul karya anu ageung sapertos kitu sok masihan nilai tambah, pangaweruh anu ngajelaskeun seueur detil dina bacaan salajengna. Kusabab di dieu urang manggihan Lincoln Rhyme nyanghareupan kasangsaraan hirupna dina cacad lengkep. Teu aya harepan atanapi ilusi.

Tapi kanyataan tiasa nalungtik kasus ti dunya kawates na masihan anjeunna deui iman minimum, daya tahan, sublimasi anu tiasa nyandak anjeunna jauh ti jurang.

Janten anjeunna mimiti naroskeun ngeunaan supir taksi anu paling jahat, sanggup maéhan korbanna bari ngaleungitkeun tulang salaku piala. Awal tandem sareng Amelia Sachs ogé alesan sanés pikeun ngamimitian dina awal saga bacaan bebas tapi dasarna dihubungkeun.

Tim Rhyme Sachs mimiti carbure. Jeung kalangkang kolektor tulang looms leuwih aranjeunna, ngan Rhyme teu sieun maot sarta aranjeunna bisa mikir salaku clairvoyantly salaku killer dirina tungtungna manggihan anjeunna.

Kolektor tulang

2 komentar dina "3 buku pangalusna ku Jeffery Deaver"

  1. Halo, naha anjeun terang upami bagian katilu sareng kaopat tina séri tarian kathryn aya dina basa Spanyol?

    Gracias!

    jawaban

Ninggalkeun comment hiji

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.

kasalahan: Taya niron