3 librat më të mirë të CJ Tudor

Librat e CJ Tudor

Zhanri i tmerrit është zakonisht një vrimë lotuese për shkrimtarët e të gjitha llojeve të zhanreve satelitorë, të cilët herë pas here zhyten në këtë tregim ferrash dhe errësire të materializuar mes nesh. Pra, raste si ato të CJ Tudor britanik ose amerikan JD Barker (shkurtime si ...

Vazhdoni leximin

3 librat më të mirë të Anne Rice

Anne Rice ishte një shkrimtare unike, në mënyrë të përsëritur bestseller në botë, por gjithmonë e nënshtruar uljes dhe ngritjeve emocionale të lidhura me spiritualitetin e saj dhe me një pasoja famëkeqe të atij kërkimi transcendent në një pjesë të veprës së saj. Sepse në jetën e tij të ngarkuar, me etapa të ndryshme brenda dhe jashtë fesë, Rajs u largua ...

Vazhdoni leximin

3 librat më të mirë të Edgar Allan Poe

Në disa shkrimtarë ju kurrë nuk e dini se ku përfundon realiteti dhe fillon legjenda. Edgar Allan Poe është shkrimtari i mallkuar i rëndësishëm. I mallkuar jo në kuptimin aktual snob të këtij termi, por më tepër në një kuptim të thellë të shpirtit të tij të sunduar nga ferrat përmes alkoolit dhe ...

Vazhdoni leximin

4 librat më të mirë të vampirëve

Bram Stoker mund të konsiderohet të jetë babai i zhanrit vampir. Por e vërteta është se shndërrimi i tij i Kontit Drakula tashmë ekzistues si origjina e kryeveprës së tij e shtrembëron atë autorësi. Në fund, atëherë mund të mendohet se ishte vetë Drakula ai që e përdori indirekt Stoker për të ...

Vazhdoni leximin

5 librat më të mirë mumje

Ishin vitet '90 dhe të dielën në mëngjes zombitë e pasditeve bashkëjetonin çuditërisht me ata që ngriheshin herët në meshën e parë. Dhe asgjë nuk ndodhi, secili vazhdoi rrugën e tij sikur të mos e shihte njëri -tjetrin (ndoshta sepse njerëzit fetarë nuk kanë tru me ...

Vazhdoni leximin

Librat që duhet të lexoni para se të vdisni

Çfarë titulli më pak pretencioz se ky? Para se të vdisni, po, vetëm disa orë para se ta dëgjoni, do të merrni listën tuaj të librave thelbësorë dhe do të shkelni best seller nga Belén Esteban që mbyll rrethin e leximit të jetës suaj… (ishte një shaka, një makabër dhe shaka e përgjakshme) Nuk është për më pak…

Vazhdoni leximin

Romanet më të mira horror

Terrori si hapësirë ​​letrare është shënuar me atë grup nëngjinor të panumërt, në gjysmë të rrugës midis romaneve fantastike, fantastiko -shkencore dhe kriminale. Dhe nuk do të jetë se çështja është e parëndësishme. Sepse në shumë aspekte Historia e qenies njerëzore është historia e frikës së tyre. ...

Vazhdoni leximin

Rregullat e gjakut, të Stephen King

Gjëja e paketimit të katër romaneve të shkurtër nën të njëjtën ombrellë krijuese tashmë shkon në lashtësi Stephen King që në mungesë të më shumë historive me të cilat do të mbulonte kohën e tij të fituar deri në dimensionin e katërt ose vetë djallin, ai ia del me imagjinatën e tij të dërrmuar sa më mirë. Unë them çfarë ...

Vazhdoni leximin

Kurthi i Gjashtë, nga JD Barker

Zhanri i tmerrshëm i sotëm gjen predikuesin e tij më efikas në JD Barker. Sepse nën shfaqjen e parë të zhanrit noir, ne përfundojmë duke zbuluar në trilogjinë që mbyllet me këtë kurth të gjashtë një vëllim të bërë në një thriller investigativ në të cilin i hetuari është vetë djalli. Sepse…

Vazhdoni leximin

error: Nuk ka kopjim