Çështja Alaska Sanders nga Joel Dicker

Çështja Alaska Sanders nga Joel Dicker

Mbetet pak për të qenë në gjendje të zhytemi në Joel Dicker-in e ri. Dhe kur kjo të ndodhë, unë do të ndalem për të dhënë një llogari të asaj që kam lexuar. Që në fillim, Çështja Alaska Sanders na paraqitet si vazhdim. Por ne tashmë e dimë se si Dicker i shpenzon ata duke rikrijuar histori të reja…

Vazhdoni leximin

Sympathetic Ink, nga Patrick Modiano

Bojë simpatike e Patrick Modianos

Në borxhin e saj të pashtershëm ndaj shekullit të XNUMX-të. Një kohë e ngarkuar gjithnjë e më shumë me histori të shkëlqyera ndërsa largohemi në kohë, Modiano na udhëheq përmes një komploti që rikrijon atë nostalgji nostalgjik të kalimit. Në idenë e gjurmës së mundshme që mundemi, ose…

Vazhdoni leximin

5 librat më të mirë nga Matilde Asensi

Libra Matilde Asensi

Autorja më e shitur par excellence në Spanjë është Matilde Asensi. Zëra të rinj dhe të fuqishëm si ai i Dolores Redondo Ata po i afrohen kësaj hapësire nderi të autorit Alicante, por kanë ende shumë për të bërë. Në karrierën e tij të gjatë, tregtia e tij dhe numri i lexuesve të tij ...

Vazhdoni leximin

Shenja e Kryqit nga Glenn Cooper

Shenja e Kryqit nga Glenn Cooper

Kisha kaluar shumë kohë që nuk kisha hasur në një histori për stigmat e krishtera që gjithmonë tregojnë mbinatyroren si një kujtim atavist të atyre që ishin zgjedhur nga Zoti. Pra, vlen të theksohet kjo komplot që sot lokalizon një rast të ri të shenjtërisë së improvizuar, të zgjedhur ...

Vazhdoni leximin

3 librat më të mirë nga Julián Sánchez

shkrimtar-julián-sanchez-romero

Të jesh në gjendje të zbulosh se çfarë ndodh nën shkopinj në një lojë basketbolli kërkon përqendrim dhe aftësi të nevojshme për të zbuluar atë dorë që godet krahun e kundërshtarit në vend të topit. Ose ky prizë në trajektoren rënëse të topit që zhvlerëson ...

Vazhdoni leximin

3 librat më të mirë të Agatha Christie

Librat e Agatha Christie

Ka mendje të privilegjuara të afta për të paraqitur një mijë e një komplote me misterin e tyre përkatës pa u zbërthyer ose lodhur. Indshtë e padiskutueshme të tregosh Agatha Christie si mbretëresha e zhanrit të detektivit, ai që më vonë u degëzua në romane kriminale, thrillerë e të tjera. Ajo e vetme dhe pa ndihmën e madhe të të gjithëve...

Vazhdoni leximin

3 librat më të mirë nga Carlos Ruiz Zafón

Libra nga Carlos Ruiz Zafón

Në vitin 2020 na la një nga shkrimtarët më të mëdhenj në thelb dhe formë. Një autor që bindi kritikët dhe që fitoi një njohje paralele popullore e përkthyer në bestseller për të gjitha romanet e tij. Ndoshta shkrimtari spanjoll më i lexuar pas Servantesit, ndoshta me lejen e…

Vazhdoni leximin

5 librat më të mirë të Javier Sierra

Librat e Javier Sierra

Diskutoj Javier Sierra Do të thotë të hysh në fenomenin bestseller të prodhuar në Spanjë. Ky autor nga Terueli është bërë bestseller i librave të tij në Spanjë dhe në mbarë botën. të gjithë librat e Javier Sierra ata ofrojnë atë faturën tipike të veprave të misterit të madh, me intrigues…

Vazhdoni leximin

Asnjëherë nga Ken Follett

Asnjëherë nga Ken Follett

Duket se Ken Follett para trillimeve të mëdha historike është kthyer. Dhe kjo është një kthim mbrapa që na vendos në vitet e largëta 90. Një kohë e përkryer për ata prej nesh që tashmë janë rreth një moshe jo të parëndësishme. Dhe kjo është arsyeja pse ata prej nesh që tashmë lexuan Ken Follet më parë ...

Vazhdoni leximin

Zonjusha Merkel. Rasti i kancelarit në pension

Zonjusha Merkel. Rasti i kancelarit në pension

Ju kurrë nuk e dini me këto dyer rrotulluese për ata që largohen nga politika aktive. Në Spanjë shpesh ndodh që ish -presidentët, ish -ministrat dhe grupi tjetër i drejtuesve në pension përfundojnë duke zënë zyrat më të paditura në kompanitë e mëdha. Por Gjermania është vërtet ndryshe. Aty…

Vazhdoni leximin

error: Nuk ka kopjim