ADN -ja e diktatorit, nga Miguel Pita

libri-the-dna-dictator

Çdo gjë që jemi dhe si sillemi mund të jetë diçka e shkruar tashmë. Jo se u bëra ezoterike, apo diçka e tillë. Krejt e kundërta. Ky libër flet për Shkencën e zbatuar në realitet. Disi, skenari i jetës sonë ...

Vazhdoni leximin

error: Nuk ka kopjim