3 librat më të mirë nga Laura Restrepo

Libra nga Laura Restrepo

Që kur filloi të botojë librat e saj të parë, shkrimtarja kolumbiane Laura Restrepo gjithmonë e shfaqte veten si një shkrimtare e librave të qetë, të letërsisë së lirë, me atë shije ose nevojë për të mbushur veten me përvoja dhe ide të reja me të cilat t'iu afrohej librave të saj të prodhuar shumë rreptësisht ...

lexoni më shumë

Hyjnorja, nga Laura Restrepo

Shkrimtarja kolumbiane Laura Restrepo krijon si pikënisje të romanit të saj të fundit një ngjarje tragjike që tronditi të gjithë Kolumbinë pak kohë më parë. Shfaqja e trupit të një vajze që noton në ujërat e një lumi është një fakt mjaft makabër për të menduar për autentike ...

lexoni më shumë