3 librat më të mirë të Julia Kröhn

Librat e Julia Krohn

Julia Kröhn është një nga zërat e rinj në intimitetin historiko-romantik (çfarë nëngjinie sapo kam shpikur) përmes së cilës lëvizin autorë të mëdhenj aktualë si María Dueñas, Anne Jacobs ose Sarah Lark. Por takimi i lumtur i autorit me këtë hapësirë ​​letrare u nda me të tjerë të mëdhenj ...

lexoni më shumë

Shtëpia e Modës, nga Julia Kröhn

Si pjesë e promovimit për këtë roman, sigurohet që trauma e saj magjepsi një nga autorët kryesorë të asaj sjelljeje të rilindur të shekullit të nëntëmbëdhjetë që i shërben shijes së lexuesit melankolik dhe shkaqeve të lulëzuara siç është feminizmi. A mund të jetë që Anne Jacobs ra në dashuri me këtë punë të ...

lexoni më shumë

error: Nuk ka kopjim