Pëllumbat e boquería, nga Jordi Basté dhe Marc Artigau

pëllumbat-e-boquería

Shkrimi me katër duar duhet të jetë një përvojë interesante për të thënë të paktën. Përsëritja është një shenjë se çështja, përveç që shkoi mirë në një nivel teknik, u krye në mënyrë të mrekullueshme nga pronarët e dy palëve të duarve. Unë i referohem, natyrisht, Jordi Basté dhe Marc Artigau. Çdo…

Vazhdoni leximin

Një burrë bie, nga Jordi Basté dhe Marc Artigau

libri-një-njeri-bie

Çdo përfshirje në botën letrare meriton të mirëpritet. Aq më tepër nëse është një hetues i ri i gatshëm të na ofrojë raste të reja me të cilat të gëzojmë zhanrin e policisë. Studiuesi në fjalë quhet Albert Martínez, dhe në karakterizimin e tij ai merr rolin e një James Bond në ...

Vazhdoni leximin