Një polic jugor, nga John McMahon

Një polic jugor

Kujdes për shfaqjen e një John McMahon të ngritur në Shtetet e Bashkuara si një alternativë ndaj Harry Bosch -it më të parakohshëm dhe të çuditshëm, por gjithmonë të saktë. Një protagonist i pashtershëm si Bosch, i lindur nga lapsi i Michael Connelly, i cili mund të ketë nevojë për këtë lehtësim në PT Marsh, protagonisti i ri i ...

lexoni më shumë