3 librat më të mirë të Cormac McCarthy

Librat Cormac McCarthy

Me një karakter hermetik dhe mjaft pak të dhënë pas paraqitjeve shoqërore, Cormac McCarthy e udhëheq letërsinë e tij në rrugë shumë të ndryshme, me sa duket i shtyrë nga një vullnet i vendosur për të treguar një nga ato histori që shfaqen papritur duke goditur ndërgjegjen e krijuesit të çdo lloj manifestimi. . Duke bërë…

Vazhdoni leximin

error: Nuk ka kopjim