Gruaja që dëshironi, nga Carrie Blake

Gruaja që dëshironi

Literatureshtë e qartë se letërsia erotike jeton një rini të dytë. Pyetja do të ishte të sqarohej nëse në një moment nuk ka qenë kështu. Sepse historitë e rënies në dashuri, të afërsisë intensive, kanë atë dhuratën e rinisë së përjetshme, të pasioneve dhe shtytjeve gjallëruese që duket se po mpirë me kalimin e ...

lexoni më shumë