Fytyra e tij në kohë, nga Alejandro Parisi

libri-fytyra e tij-në-kohë

Në një rast tjetër, unë kam folur tashmë për dashuritë e papërshkrueshme, veçanërisht për rishikimin e Librit të Parabolave, nga Olov Enquist. Në këtë rast ne gjithashtu gjejmë doza të mëdha të dashurisë së ndaluar të marra në ekstremin e moralit dhe të natyrshmes, siç na është dhënë përgjithësisht për ta kuptuar. ...

lexoni më shumë