Claus dhe Lucas, nga Agota Kristof

Klaus dhe Lukas

Ndonjëherë rrethanat komplotojnë për të krijuar diçka unike nga shqetësimi ose fatkeqësia. Në rastin e Agota Kristof, gjithçka u bashkua në mënyrë që ajo të mos e shkruante këtë vëllim prej tre romane në gjuhën e huaj që e mori atë gjatë fluturimit të saj nga Hungaria e re e administruar fshehurazi ...

lexoni më shumë