Metoda 15/33, nga Shannon Kirk

Metoda e Shannon Kirk 15-33
kliko librin

Hakmarrja është një argument aq i fuqishëm sa dashuria. Letërsia ka në kulmin e saj historitë e mëdha të dashurisë dhe veprat më të gjera të ndërtuara rreth hakmarrjes më të ftohtë, ajo që përqendron gjithë inteligjencën dhe vullnetin njerëzor, atë që sublimon ndjenjat e disfatës, dëshpërimit dhe viktimizimit për t’iu përgjigjur gjithmonë. Me intensitet më të madh sesa të marra.

Prandaj, tema bëhet e përsëritur në protagonistët duke filluar nga Kaini deri te Konti i Monte Kristos, duke kaluar Carrie O Lisbeth Salander (kuriozisht gratë në këto raste të reja më aktuale).

Dhe kështu filloi Shannon kohët e fundit me romanin e saj "Metoda 15/33" që krijoi këtë vazhdim që ka shumë ide se hakmarrja kënaq, por mund të krijojë konflikte të reja që gjithnjë e më shumë rrisin tensionin në kronikitet.

Në atë rast të parë, shpejt u mësuam me faktin se një qenie njerëzore e përballur me situatat më të këqija, siç është adoleshentja shtatzënë dhe e rrëmbyer Lisa, mund të thyhet që në minutën e parë ose të gjendet në pusin e ekzistencës së saj ataviste që lidh ajo me njeriun përballë një bote armiqësore në të cilën ne ishim vetëm ushqim për grabitqarët. Derisa të fillojmë të mendojmë dhe të pajisemi me mjete, me zjarr, me armë ...

Lisa gjeti armët e saj dhe planin më të keq për ta bërë atë të gjallë me krijesën e saj të re. Instinkti i mbijetesës shndërrohet në diçka shumë më intensive për një grua që mbron veten dhe mbron gjirin e saj të zënë nga jeta e re. Deri në pikën e arritjes së atij potenciali të trurit tonë që duket i mpirë në një mënyrë jetese të rehatshme aktuale.

Këtë herë kthesa drejt atij plani 15/33 vjen nga vrasja e nënës së Lizës. Hakmarrja tashmë ka degjeneruar në konflikt dhe një moment minimal i relaksimit përdoret për të provuar të shkatërrojë përsëri jetën e Lizës.

Me atë pikë të një romani të krimit detektiv, por i ndërtuar nga heroi i hakmarrjes, Lisa do të shoqërohet nga Liu dhe Lola për të përfunduar mbylljen e rrethit të historisë së saj të zezë që e çoi në një vrimë të errët dhe që ajo ka përfunduar duke u kthyer jashtë zërit të nënës së tij në një fjali të fundit plot nuanca drejt sqarimit përfundimtar të gjithçkaje ...

Tani mund të blini romanin Metoda 15/33, libri i ri i Shannon Kirk, këtu:

Lini një koment

Kjo faqe përdor Akismet për të reduktuar spamin. Mësoni se si përpunohen të dhënat tuaja të komenteve.