Cookies Politika

1. paraqitje

Në përputhje me dispozitat e nenit 22.2 të ligjit 34/2002, datë 11 korrik, për Shërbimet e Shoqërisë së Informacionit dhe Tregtisë Elektronike, Pronari ju informon se kjo faqe interneti përdor cookie, si dhe politikën e mbledhjes dhe trajtimit të tyre. .

2. Çfarë janë biskotat?

Një cookie është një skedar i vogël i thjeshtë që dërgohet së bashku me faqet e kësaj faqeje interneti dhe ai shfletuesi juaj Një skedar cookie është një skedar që shkarkohet në kompjuterin tuaj kur hyni në faqe të caktuara ueb. Cookies lejojnë një faqe interneti, ndër të tjera, të ruajë dhe të marrë informacion në lidhje me zakonet tuaja të shfletimit dhe, në varësi të informacionit që ato përmbajnë dhe mënyrës se si përdorni pajisjet tuaja, ato mund të përdoren për t'ju identifikuar.

3. Llojet e cookies të përdorura

Faqja www.juanherranz.com përdor llojet e mëposhtme të cookies:

  • Cookie analize: Ato janë ato që, të trajtuara mirë nga faqja e internetit ose nga palët e treta, lejojnë që numri i përdoruesve të përcaktohet dhe të kryejë kështu matjen statistikore dhe analizën e përdorimit të bërë nga përdoruesit e faqes në internet. Për ta bërë këtë, navigimi që bëni në këtë faqe në internet analizohet në mënyrë që ta përmirësoni atë.
  • Biskota të palëve të treta: Kjo faqe interneti përdor shërbimet e Google Adsense që mund të instalojnë cookie që shërbejnë për qëllime reklamimi.

4. Aktivizimi, çaktivizimi dhe eliminimi i cookies

Ju mund të pranoni, bllokoni ose fshini skedarët e personalizimit të instaluar në kompjuterin tuaj duke konfiguruar opsionet e shfletuesit tuaj. Në lidhjet e mëposhtme do të gjeni udhëzime për të aktivizuar ose çaktivizuar cookie-t në shfletuesit më të zakonshëm.

5. Paralajmërim për fshirjen e cookies

Ju mund të fshini dhe bllokoni cookies nga kjo faqe interneti, por një pjesë e sajtit nuk do të funksionojë siç duhet ose cilësia e saj mund të ndikohet.

6. Detajet e kontaktit

Për pyetje dhe/ose komente në lidhje me politikën tonë të cookie-ve, ju lutemi na kontaktoni:

Juan Herranz
Email: juanherranzperez@gmail.com

error: Nuk ka kopjim