Моќта на кучето, на Thomas Savage

роман Моќта на кучето Thomas Savage

Историја за Thomas Savage роден 1967 година што сега ни доаѓа со онаа чудна вирулентност на најнеочекуваните земјотреси. Во минатото можеше да изгледа како историја на длабоките Соединетите Американски Држави, денес е повторно откриена како моќен интимен наратив, барем од самиот почеток, кој навлегува во тој поим за тоа што ...

Продолжи со читање

грешка: Без копирање