3 најдобри книги за ПД Jamesејмс

ПД Jamesејмс Книги

Најозлогласената промена меѓу женските писатели од жанрот на детективски романи се случи помеѓу Agatha Christie и ПД Џејмс. Првиот напишал мноштво дела до својата смрт во 1976 година, вториот почнал да објавува детективски романи околу 1963 година, кога имал повеќе од четириесет години, возраст кога ...

читај повеќе

Не спиј повеќе, од ПД Jamesејмс

Секој голем романсиер наоѓа во жанрот на кратка рекреација, ослободување или дури и откровение. Оттука, одличен автор како ПД Jamesејмс, исто така, раскажуваше за приказната или приказната како тој простор за обединување со отпечаток или со музите. Бидејќи кога ...

читај повеќе

грешка: Без копирање