Диктаторската ДНК, од Мигел Пита

книга-ДНК-диктатор

С Everything што сме и како се однесуваме можеби е нешто веќе напишано. Не дека добив езотеричен, или нешто слично. Сосема спротивно. Оваа книга зборува за науката применета во реалноста. Некако, сценариото на нашите животи ...

Продолжи со читање

грешка: Без копирање