3 најдобри книги од Лора Роланд

писател-лаура-Роуланд

Писателката Лаура Јох Роланд изведува исклучително интересна книжевна комбинација. Знаејќи го неговото потекло од Кина од двајцата родители, тој има огромно познавање на ориенталните култури. Од друга страна, таа самата во една прилика призна дека нејзиниот татко и всадил книжевна страст за ...

читај повеќе