Во бегство, од Харлан Кобен

Во бегство, од Харлан Кобен

Американскиот писател Харлан Кобен е еден од оние кои најдобро ја сумираат полицијата со црна, неизвесност со таков вид на заклучок што го вклучува читателот во решавањето на заговорот. Така, секој негов роман секогаш ја осигурува таа мешавина што може да ги убеди сите типови читатели во ...

читај повеќе

3 најдобри книги од Харлан Кобен

Известување за посетителите преку Нетфликс за „Невините“. Не, не го избрав тој роман Харлан Кобен. Што е можеби добра вест затоа што има работи уште подобри ... Домаќинот на американски писатели со еврејски корени го комплетираат големи генијалци, почнувајќи од Филип Рот до Исак Асимов, ...

читај повеќе

грешка: Без копирање