Најдобрите книги на Дрор Мишани

Книги Дрор Мишани

Можеби поради егзотичноста на размислување за израелски црн жанр, откривањето на Дрор Мишани е уште пофасцинантно и зависност. Додека неговите дела пристигнуваат во Шпанија, ќе откриеме во сета своја големина автор од другата страна на Медитеранот, кој во однос на сценографијата, на моменти потсетува ...

Продолжи со читање

најдобрите книги од Дрор Мишани

Книги Дрор Мишани

И таму каде што може да се надеваме дека црниот жанр, или полициските, па дури и фикциите за шпионажа би можеле да најдат лулка и храна, излегува дека тоа не е баш најтипично. Мислам на израелски народ и земја што станаа епицентар на сите геополитички, економски, па дури и ...

Продолжи со читање

грешка: Без копирање