Херои на границата, од Дејв Егерс

книга-херои-де-ла-фронтера

Откако го прочитавме романот во шпански стил: Tierra de campos, од Дејвид Труеба, ние скокаме кон други од тие парцели пред воланот на Ерос де ла фронтера. Без сомнение, овие видови приказни се целосен успех кога станува збор за подесување со читателот. Времињата …

Продолжи со читање

грешка: Без копирање