3 најдобри книги со сини фармерки

писателката Blue Jeans

Ако постои автор на литература за млади што се појави силно во последниве години во Шпанија, тоа се сините фармерки. Франциско де Паула Фернандез успешно го користи свежиот и сугестивен псевдоним за својата публика од адолесценти. Приближувањето до читателите на возраст меѓу 12 и 17 години може да се направи ...

Продолжи со читање

грешка: Без копирање