3-те најдобри книги од Берна Гонзалез Харбор

Плетените на женскиот криминалистички роман беа вткаени меѓу автори како Алиша Гименез Бартлет, апсолутната и успешна пионерка или пристаништето Берна Гонзалес, кое исто така конечно беше предадено на ноар од новинарството. Тие беа исчекување и огледало во непосредното следно полетување на а Dolores Redondo тоа би завршило...

читај повеќе

Солзите на Клер onesонс, од Берна Гонзалес Харбор

Детективите, полицајците, инспекторите и другите протагонисти на криминалистички романи честопати страдаат од еден вид Стокхолмски синдром со својата трговија. Колку повеќе зло се појавуваат случаите, толку е потемна човечката душа, толку повеќе се привлекуваат овие ликови со кои уживаме толку многу во ...

читај повеќе