Колачињата за приватност

1. воведувањето

Во согласност со одредбите од член 22.2 од Законот 34/2002, од 11 јули, за услуги на информатичкото општество и електронската трговија, Сопственикот ве информира дека оваа веб-локација користи колачиња, како и нејзината политика за собирање и третман со нив. .

2. Што се колачиња?

Колаче е мала едноставна датотека што се испраќа заедно со страниците на оваа веб-локација и дека вашиот прелистувач Колаче е датотека што се презема на вашиот компјутер кога влегувате во одредени веб-страници. Колачињата им овозможуваат на веб-страницата, меѓу другото, да складира и враќа информации за вашите навики за прелистување и, во зависност од информациите што ги содржат и начинот на кој ја користите вашата опрема, тие може да се користат за да ве идентификуваат.

3. Видови употребени колачиња

Веб-страницата www.juanherranz.com ги користи следниве типови колачиња:

  • Колачиња за анализа: Тие се оние кои, добро третирани од веб -страницата или од трети страни, овозможуваат квантитативно да се пресмета бројот на корисници и на тој начин да се изврши статистичко мерење и анализа на користењето на корисниците на веб -страницата. За ова, се анализира навигацијата што ја правите на оваа веб -страница со цел да ја подобрите.
  • Колачиња од трети страни: Оваа веб-локација користи услуги на Google Adsense кои можат да инсталираат колачиња кои служат за рекламни цели.

4. Активирање, деактивирање и елиминација на колачињата

Можете да ги прифатите, блокирате или избришете колачињата инсталирани на вашиот компјутер со конфигурирање на опциите на вашиот прелистувач. Во следните врски ќе најдете инструкции за вклучување или оневозможување на колачињата во најчестите прелистувачи.

5. Предупредување за бришење колачиња

Можете да бришете и блокирате колачиња од оваа веб-локација, но дел од страницата нема да функционира правилно или нејзиниот квалитет може да биде засегнат.

6. Детали за контакт

За прашања и/или коментари во врска со нашата политика за колачиња, ве молиме контактирајте не:

Juan Herranz
Е-пошта: juanherranzperez@gmail.com

грешка: Без копирање