Penerbangan 19, dening José Antonio Ponseti

Penerbangan pesawat 19
Kasedhiya ing kene

Ing garis lurus saka Puerto Rico menyang Miami lan tekan pucuk kaping telu sing tekan Kepulauan Bermuda ing rahang ing Atlantik Lor. Kekerasan segara, cuaca sing ora bisa diprediksi lan sawetara kemungkinan magnetisme terrestrial pungkasane nyengkuyung mitos babagan insiden pandhu arah laut lan udara.

Ing buku iki saka Jose Antonio Ponseti kita ngadhepi, kanthi ketegangan alami sing digawe area mitos iki, ekspedisi latihan sederhana kanggo pilot pisanan. Perang Dunia II wis rampung. 5 pesawat Grumman Avenger budhal kanthi gunggunge 14 wong. Dheweke dadi dilengkapi bahan bakar lan kabeh pesawat ing kondisi sing sampurna.

Tanggal 5 Desember 1945. Nom-noman kasebut ora mlaku ing lemah sing wis ditinggal jam 14:10 awan dina iku.

Ora ana sing luwih nyenengake lan ngganggu tinimbang kudu nggawe pati saka pejabat sing ilang. Ponseti wis tanggung jawab nyritakake babagan kedadeyan sing bisa kedadeyan lan kepiye kedadeyan kasebut. Mbok menawa mbukak file klasifikasi kanthi administrasi AS wis nggawe tugas luwih gampang. Babagan kaya iki wis kedadeyan karo Area 51 sing enigmatis, babagan iki Annie jacobsen nulis karya dokumenter sing uga ndadekake rambut sampeyan mandheg.

Ing kasus Ponseti, crita iki luwih nggumunake nalika ditampilake minangka crita sing jelas, kuat, enigmatis kanthi tampilan telegram ing endi wong sing ilang ngandhani kulawargane yen dheweke isih urip. Banjur nalika mitos Penerbangan 19 tuwuh lan saya hebat. Lan saka titik balik antarane dramatis lan narik kawigaten ing ngendi Ponseti nyedhiyakake kabeh ilmu babagan subjek kasebut, nyepetake minangka papan sing paling apik kanggo novel misteri sing ilang ing antarane guyon crita nyata sing anyar.

Maca alur nggawe kita antarane pitakon sing mlumpat saka bidang fiksi menyang kasunyatan, sing amarga saka rasa ora tenang saka para tokoh sing ana ing crita kasebut nanging uga ngganggu konsepsi awake dhewe.

Ora diraguhi salah sawijining novel adhedhasar kedadeyan nyata sing seimbang antara pentinge bebener lan kesempatan narasi babagan akeh utas sing luar biasa. Kanthi crita iki Ponseti nemokake papan ing meja ing sacedhake dhewe JJ Benitez, Paling ora ing kesempatan iki.

Saiki sampeyan bisa tuku novel Penerbangan 19, buku anyar saka José Antonio Ponseti, ing kene:

Kasedhiya ing kene

Deja un comentario

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.

kesalahan: Ora nyalin