Tinta Sympathetic, dening Patrick Modiano

Ing utang inexhaustible kanggo abad kaping XNUMX. Wektu sing saya sarat karo crita sing apik nalika kita pindhah ing wektu, Modian ndadékaké kita liwat plot sing digawe maneh ing pemanggih nostalgia saka ephemeral. Ing idea saka tandha bisa sing kita bisa, utawa ora, ninggalake ing wacana kita liwat donya. Amarga kita kabeh bisa dadi subyek investigasi babagan urip kita. Utawa sing paling cetha babagan Noëlle Lefebvre sing diowahi dadi dhasar sing penting.

Apa sing bisa utawa ora bisa ditindakake Noëlle. Alasan kanggo nemokake dheweke, ing wayahe pisanan nalika Jean, karakter utama kita, nampa tugas kanggo nggabungake teka-teki, bisa uga ilang amarga sing penting mung dheweke, dheweke ngliwati jagad iki, masa depan dheweke ing antarane sukses utawa gagal. Takdir sing angel dipahami sing nyoba dilacak Jean kanthi intensitas obsesif nalika ditekan wektune dhewe. Mung sawetara tujuan sing katon ditulis nganggo tinta sing ora katon, kanthi tinta sing apik sing bisa diliwati mripate tanpa ado maneh nalika mlumpat ing antarane paragraf lan paragraf.

A trainee detektif jenenge Jean Eyben ditugasake dening agensi Hutte, sing dheweke kerja, kanggo ngetutake jejak wanita. Wong wadon jenenge Noëlle Lefebvre, lan penyidik ​​enom ngoyak dheweke ora kasil. Telung puluh taun sabanjure, dheweke njupuk kasus kasebut dhewe lan nerusake penyelidikan.

Ing rong wektu kasebut, Eyben nggoleki memedi. Dheweke mlaku-mlaku ing dalan-dalan sing dilewati, nyoba golek surat, nemokake agenda, ngobrol karo wong sing ngerti dheweke, ngubengi urip sentimental sing mungkin sibuk. Lan apa sing muncul minangka pitunjuk sing ora jelas, gema ing jaman kepungkur: Chrysler sing bisa diowahi, Sancho tartamtu, musim panas, tlaga, aktor sing kepengin banget ... Bayangan, potongan memori, kenangan sing wektu distort utawa dibusak. Sapa Noëlle Lefrebvre, wanita sing mlayu, wanita sing ilang? Lan sapa Jean Eyben, wong sing ngetutake lakune, wong sing urip angker amarga ora ana?

Sugeng rawuh ing wilayah Modiano, skenario sing digawe saka tembung ing ngendi penulis njelajah labirin memori, sing pitakonan asring nyebabake enigmas anyar. Novel sing nyerep, kabecikan sastra murni saka master sing, buku kanthi buku, nyaring gayane, nambah nuansa alam semesta sing pusate Paris minangka ruang nyata lan mitos ing wektu sing padha, sanajan ing kene digabung karo Roma, kutha kasebut. sing arep nguap...

Sampeyan saiki bisa tuku novel "Tinta Sympathetic" dening Patrick Modiano, ing kene:

Deja un comentario

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.

kesalahan: Ora nyalin